Libnet.ro
UNICEF

09:00

Premiera pentru fanii din Romania: satul League of Legends, la Comic Con 2016

Adevărul Adevărul,
Premiera pentru fanii din Romania: satul League of Legends, la Comic Con 2016

ESL Arena amenajeaza o zona speciala la Comic Con 2016, dedicata jocului League of Legends. Pentru prima oara in Romania, fanii si pasionatii jocului se vor putea bucura de conceptul de sat League of Legends. continuă pe Adevărul

Asociatia Municipiilor din Romania lupta pentru transparenta in administratia publica: Institutia semneaza mai multe protocoale pentru implementarea primului Portal pentru publicarea actelor administrative ale autoritatilor publice locale

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) semneaza, luni, un protocol de colaborare cu Asociatia Oraselor din Romania AOR), Asociatia Comunelor din Romania ACoR) si Confederatia Patronala a.

Sunt sau nu sigure medicamentele generice din Romania? Producatorii ameninta cu procese pentru atacuri la siguranta nationala

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) reactioneaza la suspiciunile unor medici prezentate in mass-media si anunta ca medicamentele generice comercializate pe piata din Romania au aceeati eficacitate terapeutica ca si medicamentele inovative corespunzatoare, fiind supuse aceluiasi control strict al calitatii, sigurantei si eficacitatii de catre autoritatile competente.

BMW recheama in service 32 de unitati Seria 7 din Romania. Poate aparea o eroare la calculatorul airbag-urilor

La BMW Seria 7 fabricantul a descoperit ca, in cazul in care se produc accelerari si franari violente, poate sa apara un defect intern al calculatorului pentru airbag-uri, in cazuri extrem de rare. Din Romania sunt afectate de aceasta rechemare in service 32 de unitati.

ANCOM: Din 2015, peste jumatate dintre conexiunile la internet fix din Romania permit viteze de peste 100 Mbps

La finalul anului 2015, utilizatorii de internet din Romania detineau mai mult cu 300 de mii de conexiuni la internet de banda larga la puncte fixe fata de finalul anului 2014, in principal conexiuni care permit viteze superioare de transfer. Dintre cele 4,3 milioane de conexiuni de banda larga la puncte fixe existente in Romania, peste jumatate permit viteze de peste 100 Mbps, potrivit raportului de date statistice publicat joi de ANCOM.

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

Negritoiu: Piata RCA din Romania este cu 20 de ani in urma celei germane

Potrivit presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, piata RCA din Romania este cu nici mai mult, nici mai putin de 20 de ani in urma celei germane, arata.

O arhitecta din Romania, masteranda bursiera la Oxford, modernizeaza patrimoniul universitatii la care studiaza

Irina Mot, o arhitecta din Romania, in varsta de 28 de ani, dar si masterand bursier la Universitatea Oxford se ocupa de mentenanta si modernizarea a peste 500 de cladiri. Irina a facut.

Statistica socanta: numarul enorm de persoane care mor anual in spitalele din Romania, din cauza fragilitatii sistemului (VIDEO)

Nu mai este niciun secret faptul ca sistemul de sanatate din Romania este la pamant din punct de vedere al sigurantei oferite pacientilor. De curand, Comisia Europeana a facut o statistica,.

Statistica socanta: Numarul enorm de persoane care mor anual in spitalele din Romania, din cauza fragilitatii sistemului (VIDEO)

Nu mai este niciun secret faptul ca sistemul de sanatate din Romania este la pamant din punct de vedere al sigurantei oferite pacientilor. De curand, Comisia Europeana a facut o statistica,.

Oficial SUA: Sistemul antiracheta din Romania va contracara tari precum Iranul, nu Rusia

Activarea sistemului antibalistic din Romania va permite apararea Europei de amenintarile unor tari ca Iranul, afirma Robert Bell, emisarul Pentagonului in Europa, reiterand pozitia Statelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )