Libnet.ro
UNICEF

11:00

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc. continuă pe Ziarul Bursa

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halepa a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Pe ce loc se va situa Simona Halep, dupa turneul de la Wimbledon. Cum va arata clasamentul WTA

Simona Halep va urca in clasamentul WTA dupa turneul de la Wimbledon. Campioana noastra nu va castiga insa alta pozitie daca se va impune in ultimul act. Cu toate astea se va apropia foarte mult de Karolina Pliskova, aflata pe locul 3. Clasament WTA: Ce loc va ocupa Simona Halep dupa turneul de la Wimbledon? .

NICULAE BADALAU, MINISTRUL ECONOMIEI: Programul de rachete Patriot - important pentru tara noastra

Programul de rachete Patriot este extrem de important pentru Romania, iar memorandumul de intelegere intre Romaero S. si Raytheon Company pune bazele unuia dintre centrele de mentenanta din tara noastra pentru aceste rachete, a declarat, astazi, ministrul Economiei, Niculae Badalau.

PREMIERA IN TARA NOASTRA: Patria Credit IFN acceseaza un imprumut subordonat de la FEI

Patria Credit IFN este prima institutie financiara din tara noastra beneficiara a unui imprumut subordonat de la Fondul European de Investitii, potrivit unui comunicat al bancii.

PREMIERA IN TARA NOASTRA Patria Credit IFN acceseaza un imprumut de la Fondul European de Investitii

Cele 10 milioane de lei sunt destinate sustinerii cresterii afacerii Patria Credit IFN acceseaza un imprumut subordonat pe zece ani de la Fondul European de Investitii FEI) pentru sustinerea cresterii afacerii, anunta un comunicat al societatii.

Klaus Iohanis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Klaus Iohannis a avut o prima reactie la scurt timp dupa.

Klaus Iohannis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Klaus Iohannis a avut o prima reactie la scurt timp dupa.

Momentul de poveste de la Wimbledon in care Simona Halep a castigat in fata Serenei Williams - VIDEO

Simona Halep a reusit o victorie fabuloasa in finala turneului de la Wimbledon. Romanca a castigat in doua seturi, cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Halep a obtinut al doilea sau titlu de.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon: inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon in fata Serenei Williams in doua seturi. inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani. Sunt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )