Libnet.ro
UNICEF

15:30

Premiera: Pesedistii fac ancheta parlamentara in dosarul Rovanei Plumb, cercetata de DNA

România Liberă România Liberă,
Premiera: Pesedistii fac ancheta parlamentara in dosarul Rovanei Plumb, cercetata de DNA

Parlamentarii PSD speculeaza la maximum portitele din Regulament pentru a o ajuta pe Rovana Plumb, pentru care DNA a cerut urmarirea penala. Deputatii PSD vor sa faca propria ancheta si cer Parchetului sa le trimita documentele solicitate de avocatul Rovanei Plumb. continuă pe România Liberă

Ancheta parlamentara pe dosarul deputatei PSD. Partidul lui Liviu Dragnea forteaza regulamentul in favoarea Rovanei Plumb

Parlamentarii PSD speculeaza la maximum portitele din Regulament pentru a o ajuta pe Rovana Plumb, pentru care DNA a cerut urmarirea penala. Deputatii PSD vor sa faca propria ancheta si cer Parchetului sa le trimita documentele solicitate de avocatul Rovanei Plumb.

BIOGRAFIE Marius Nica:apropiat al Rovanei Plumb, a mai detinut conducerea Ministerului Fondurilor Europene in Guvernul Ponta

Marius Nica, propus si votat, vineri, in sedinta Consiliului National al PSD pentru a prelua conducerea Ministerului Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb, a mai detinut acest portofoliu in perioada martie-noiembrie 2015, pana la demisia lui Ponta din functia de prim-ministru, el fiind cunoscut drept un apropiat al Rovanei Plumb.

Eugen Nicolicea explica de ce acuzatiile aduse de DNA lui Sevil Shhaideh si Rovanei Plumb nu se sustin: Bratul Pavel a disparut, malul s-a mutat pe partea cealalta a insulei, deci nu mai exista in albia minora. Nu mai este apa curgatoare

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, a sustinut luni, la Parlament, ca acuzatiile aduse de DNA lui Sevil Shhaideh si Rovanei Plumb nu se sustin din punct de vedere legal deoarece, pe de o parte, bratul Pavel nu mai exista pentru ca s-a colmatat si, prin urmare nici insula Belina. In plus, Nicolicea a citat din legea apelor romane, unde se precizeaza ca trecerea unui bun din domeniul public al statului in domeniul public al unei unitati administrativ teritoriale se face prin hotarare a Guvernului.

Cine este Marius Nica, propus la Ministerul Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb

Marius Nica este propus pentru a prelua portofoliul Ministerului Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb.

Corina Cretu neaga informatia pe surse potrivit careia ar fi cerut demiterea Rovanei Plumb si a lui Sevil Shhaideh: Sunt socata ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect

Comisarul european Corina Cretu dezmint informatia vehiculata de un site potrivit careia ea este cea care ar fi cerut plecarea Rovanei Plumb si a lui Sevil Shhaideh din Guvern.

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a respins cererea DNA de urmarire penala a Rovanei Plumb in dosarul Belina

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a votat luni impotriva inceperii urmaririi penale a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, in dosarul Belina, anunta Agerpres. Rovana Plumb a fost prezenta alaturi de avocatul sau in sedinta Comisiei Juridice. La iesirea de la Comisia Juridica, Rovana Plumb a afirmat ca Am parcurs dosarul, nu exista niciun argument care sa stea la baza unei astfel de acuzatii.

Comisia Juridica a Camerei a respins cererea DNA de incepere a urmaririi penale a Rovanei Plumb in dosarul Belina

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie referitoare la incuviintarea efectuarii urmaririi penale a fostului ministru al Mediului Rovana Plumb in dosarul Belina.

Comisia juridica, lovitura pentru DNA: Aviz negativ pentru urmarirea penala a Rovanei Plumb

Parlamentarii din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au respins luni urmarirea penala a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, in dosarul Belina, informeaza.

Deputatii juristi au votat impotriva inceperii urmarii penale a Rovanei Plumb

ACTUALIZARE 21:27 Rovana Plumb: Am luat decizia sa demisionez dupa declaratiile facute de premier la televizor Ministrul demisionar al Fondurilor Europene a declarat astazi ca a luat decizia de a demisiona din functie dupa ce prim-ministrul Mihai Tudose a declarat intr-o emisiune TV ca ministrii cu probleme penale vor fi remaniati. *ACTUALIZARE 19:05 Comisia juridica a Camerei Deputatilor a votat astazi impotriva inceperii urmaririi penale a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, dupa ce aceasta a fost audiata, alaturi de avocat, aproximativ o ora de catre deputatii juristi.

Deputatii juristi au votat impotriva inceperii urmarii penale a Rovanei Plumb

ACTUALIZARE 19:05 Comisia juridica a Camerei Deputatilor a votat astazi impotriva inceperii urmaririi penale a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, dupa ce aceasta a fost audiata, alaturi de avocat, aproximativ o ora de catre deputatii juristi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )