Libnet.ro
UNICEF

21:00

PREMIERA Robert Wilson, unul dintre cei mai importanti regizori de teatru americani, monteaza Rinocerii lui Ionesco la Craiova

Adevărul Adevărul,
PREMIERA Robert Wilson, unul dintre cei mai importanti regizori de teatru americani, monteaza Rinocerii lui Ionesco la Craiova

Regizorul Robert Wilson, care monteaza pentru prima oara in Romania, va monta spectacolul Rinocerii, de Eugene Ionesco. Premiera va avea loc la Teatrul National Craiova pe 2 iulie. Pe 3, respectiv 4 iulie vor avea loc inca doua reprezentatii, iar spectacolul va fi reluat in luna octombrie. Biletele pentru spectacole se gasesc la agentia teatrului si in reteaua Eventim. continuă pe Adevărul

Exitul Baumax din Romania, iminent: retailerul austriac raporteaza pierderi totale de aproape 200 mil. euro pe toate pietele pe care activeaza

Baumax , unul dintre cei mai importanti retaileri specializati pe segmentul DIY din Europa, a raportat o pierdere consolidata pentru toate subsidiarele grupului austriac din Europa, de 189 de milioane de euro, dupa ce veniturile s-au ridicat la 1,13.

Xella, producatorul brandului de BCA Ytong, tinteste afaceri in crestere cu cel mult 10% in acest an

Xella , producatorul german al brandului de BCA Ytong, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de solutii de zidarie de pe plan local, mizeaza in acest an pe o crestere a rulajului de cel mult 10%, in conditiile in care piata de profil nu.

Crin Antonescu a uitat sa mai sustina reducerea CAS

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, era unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai reducerii CAS, imediat dupa ce a iesit de la guvernare. Astazi, cand proiectul initiat de Guvern a fost votat in Parlament, Crin Antonescu a lipsit de la vot.

FOTO Cum se mai pastreaza printre vilele din comuna bistriteana Maieru unul dintre cele mai vechi obiceiuri de Sanziene

An de an, in comuna Maieru, in 23 si 24 iunie, se tine un obicei numit Sanzienele, imprumutat din Maramures. Acesta este unul dintre cele mai vechi obiceiuri care se mai pastreaza in Maieru, localitate care pare sa aduca mai degraba cu un oras decat cu o comuna.

Greg Konieczny, Fondul Proprietatea: Demiterea managerilor privati de la companii de stat a fost unul dintre motivele pentru care FMI a decis sa amane analiza acordului / S-au aratat extrem de deranjati

Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro ca modul in care ministrul Dan Sova a schimbat managerii privati de la mai multe companii de stat, precum Compania de Aeroporturi Bucuresti CAB), reprezinta unul dintre motivele pentru care delagatia FMI a plecat din Romania fara un review al acordului. Konieczny denunta schimbarea de la CAB, spunind ca pur si simplu n-am putut intelege urgenta in a face aceste schimbari. Ramai pe HotNews. ro pentru a vedea interviul VIDEO INTEGRAL cu Greg Konieczny.

Aproape jumatate dintre romani ar deschide o afacere, cei mai multi ca o a doua ocupatie

Potentialul antreprenorial al romanilor depaseste media globala, peste 41% dintre acestia fiind dispusi sa inceapa o afacere. Cei mai multi ar opta pentru antreprenoriat ca a doua ocupatie pentru un venit suplimentar, potrivit unui raport GfK, realizat.

GLOBALIZAREA a ajuns si la Cupa Mondiala: tarile cu cei mai multi stranieri

Asa cum se intampla frecvent la Jocurile Olimpice, multi fotbalisti prezenti la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia nu s-au nascut neaparat in tara sub culorile careia evolueaza. De exemplu, Algeria a selectionat cei mai multi jucatori nascuti.

Ei sunt cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2014!

Indiferent ca vorbim despre nume deja celebre precum Gerard Pique, Neymar sau Cristiano Ronaldo ori despre alti fotbalisti precum Joe Hart, Wilfried Bony, Aleksandr Kerzhakov si Ehsan Hajsafi, iti propunem sa vezi care sunt cei mai sexy 25 de jucatori din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani

Fie ca isi cauta un un loc de munca permanent, fie ca vor sa obtina un castig in timpul verii, persoanele fara job aplica cu miile si pentru un singur post vacant. RO iti prezinta 10 joburi pentru care romanii s-au batut cel mai mult in.

Caru' cu vedete: 10 dintre cele mai superbe celebritati de la Hollywood care au peste 40 de ani; Adevarul din spatele unuia dintre cele mai rasunatoare divorturi ale anului; Am aflat de ce nu-si ia Monica Gabor fetita peste Ocean

Imaginile pe care le asteptau toti barbatii din Romania! Larisa Iordache a facut 18 ani, iar fundul ei este cea mai clara dovada. Larisa Iordache, fara doar si poate cea mai valoroasa gimnasta din Romania in activitate, a implinit 18 ani. Imagini de cosmar cu Oana Zavoranu! Si-a etalat mustata la ziua ei si si-a aratat un sfarc, la plecare. Oana Zavoranu arata senzational. De curand a implinit 41 de ani, dar cand o vezi nu-i dai mai mult de 25. Hai, 30!.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )