Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiera saptamanii: Moonlight, cel mai bun film la gala Oscar 2017, o drama in care sunt evitate cliseele exagerate si se creeaza ceva dureros de viu VIDEO

Adevărul Adevărul,
Premiera saptamanii: Moonlight, cel mai bun film la gala Oscar 2017, o drama in care sunt evitate cliseele exagerate si se creeaza ceva dureros de viu VIDEO

Moonlight, desemnat Cel mai bun film al anului la gala premiilor Oscar 2017, are astazi, 10 martie, premiera in cinematografele din Romania, distribuit de Transilvania Film, si va recomandam sa nu-l ratati. continuă pe Adevărul

Premiera! Mercedes LANSEAZA cel mai SCUMP SUV din lume (FOTO)

Compania Mercedes castiga tot mai multe teren atunci cand vine vorba despre masini ultra-luxoase. A lansat un nou SUV Maybach, ai acesta este cel mai scump de pe piata in acest moment,.

Care este cel mai bun tip de antrenament fizic pentru prevenirea aparitiei semnelor de imbatranire

Cu totii stim ca miscarea efectuata cu regularitate este benefica pentru intregul organism, dar un studiu efectuat recent si publicat in jurnalul Cell Metabolism identifica tipul de antrenament care inverseaza semnele nedorite ale inaintarii in varsta, scrie foxnews. com.

Interviu. Lior Bebera, manager general al hotelului InterContinental din Bucuresti: Vrem sa ii inspiram pe toti cu aceasta cultura a victoriei, sa fii cel mai bun

Lior Bebera te impresioneaza cu experienta sa vasta in industria hoteliera, dobandita in sapte tari. De altfel, managerul general de la InterContinental Bucuresti nu s-a dat inapoi de la nicio sarcina care i-ar fi putut aduce abilitati noi. A fost chelner, receptioner, agent de vanzari si s-a ocupat inclusiv de curatenia in camere.

Cel mai bun tort de ciocolata si frisca

Luna lui Martisor merita sarbatorita asa cum se cuvine: cu o felie de tort delicios de ciocolata si cu multa voie buna! incearca reteta pe care ti-o recomandam astazi si lasa-te ispitita de un desert apetisant.

Messi e un natarau! Ce l-a determinat pe un oficial de stat sa spuna asta despre cel mai bun fotbalist al planetei

Lionel Messi este unul dintre cei mai adulati fotbalisti de pe planeta, dar asta nu l-a impiedicat pe un inalt oficial de stat sa stearga cu el pe jos.

Stanciu, cel mai bun din Europa: ce onoare pentru romanul de la Anderlecht. UEFA l-a desemnat numarul 1

Revenit in echipa de start a belgienilor, mijlocasul de 23 de ani a avut o prestatie excelenta in turul optimilor Ligii Europa.

Castigatorul a patru titluri Guitar Player Magazines Reader Poll pentru cel mai bun chitarist de jazz, Al Di Meola, revine in Timisoara in aceasta vara

Al Di Meola revine in Romania pentru a incanta iubitorii de muzica buna cu un nou concert, pe 11 iunie, la Filarmonica Banatul, in Timisoara. Artistul va sustine un concert si la Cluj-Napoca, in data de 13 iunie, la Opera Nationala Romana.

Au taiat in carne vie: suspendare drastica pentru Ibrahimovici. Manchester United isi pierde cel mai bun fotbalist

Federatia Engleza nu tine cont de numele clubului sau de faima jucatorului, atunci cand cineva calca pe bec, asa cum s-a intamplat in runda din weekend.

Sucul de telina, cel mai bun medicament care regleza presiunea sangelui. Cui este interzisa leguma care scade tensiunea

Sursa importanta de calciu, vitaminele B1, B2, B5, B6 si magneziu, usor de digerat, sucul de telina actioneaza ca dispozitiv eficient de curatare a organismului. Totodata intareste sistemul imunitar, expus virusilor in sezonul rece si este un excelent aliat in diete.

Cel mai mare eveniment caritabil organizat in aer liber are loc la Campia Turzii!

Asociatia Culturala Est European Alternativ ACEEA), cel mai mare organism profesional de bucatari din Romania, reprezentata la Campia Turzii de chef Dragos Padurariu, organizeaza impreuna cu alti colegi chefi de renume din tara, un eveniment caritabil de exceptie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )