Libnet.ro
UNICEF

13:30

Premiera! Mercedes LANSEAZA cel mai SCUMP SUV din lume (FOTO)

B1 B1,
Premiera! Mercedes LANSEAZA cel mai SCUMP SUV din lume (FOTO)

Compania Mercedes castiga tot mai multe teren atunci cand vine vorba despre masini ultra-luxoase. A lansat un nou SUV Maybach, ai acesta este cel mai scump de pe piata in acest moment,. continuă pe B1

Cel mai slab leu din ultimii patru ani anunta o viitoare crestere a dobanzilor si, implicit, a ratelor la banca. Populismul PSD arunca in aer echilibrul monetar si asa fragil

Leul romanesc a marcat, miercuri, cel mai slab curs fata de euro din ultimii patru ani. Interventia BNR a facut ca moneda nationala sa se opreasca din cadere, spun dealerii consultati de Romania libera.

Liderul extremei dreapta din Olanda: Uniunea Europeana e cel mai rau lucru din toate timpurile

Liderul extremei dreapta din Olanda continua declaratiile controversate. Geert Wilders sustine ca Uniunea Europeana este cel mai rau lucru din toate timpurile si a laudat Brexitul. Wilders a continuat atacurile.

Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos lanseaza un nou bestseller international

Scriitoarea catalana Care Santos ofera publicului roman romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mica bijuterie literara scrisa impreuna cu Francesc Miralles, recent aparuta in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Corneliei Radulescu. Lansarea va avea loc luni, 6 martie, ora 19. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu Bld. Regina Elisabeta nr.

UDMR lanseaza cel mai dur atac facut de un partid din Romania: Discreditare sub masca anticoruptiei

Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania sustine ca in tara noastra are loc un proces de discreditare a persoanelor, sub masca luptei anticoruptie, facand referire la faptul ca dosarul ANRP.

LEUL SE PRABUSESTE! Moneda nationala, la cel mai scazut nivel din ultimii 4 ani

Moneda nationala si-a continuat miercuri deprecierea in raport cu euro. Cursul mentionat de Banca Nationala a Romaniei arata o cotatie pe care nu a mai atins-o de aproape patru ani. Euro a crescut .

Parlamentarul olandez extremist Geert Wilders: UE este cel mai rau lucru din toate timpurile, la fel ca vechiul imperiu comunist

In Olanda, in mai putin de zece zile se vor organiza alegerile parlamentare, care ar putea schimba regulile jocului in Uniunea Europeana. Partidul cotat cu sanse reale la castigarea scrutinului este formatiunea condusa de extremistul Geert Wilders, potrivit Digi24.

Prima editie Unspe Metri |Radu Banciu: Avem cel mai echilibrat campionat din Europa, desi, pana acum, probabil ca a fost mai degraba o turca vesela (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au discutat, in prima editie a emisiunii Unspe Metri, despre clasamentul Ligii 1 dupa disputarea celor 26 de etape, dar si despre clasamentul de intrare in.

LEUL isi revine usor in raport cu EURO, dupa ce miercuri a inregistrat cel mai scazut nivel din ultimii 4 ani

Leul si-a revenit timid fata de moneda europeana. Dupa ce miercuri leul a atins minimul ultimilor 4 ani, joi, Euro s-a depreciat fata de moneda nationala cu 0,56 bani, pana la 4,5456 lei. De.

Financial Times: Francois Hollande a fost cel mai nepopular presedinte, dar a adus Frantei crestere economica

Francois Hollande a fost cel mai nepopular presedinte din istoria recenta a Frantei, dar aceasta tara a ajuns, sub mandatul sau, la crestere economica, sustine o analiza publicata de publicatia britanica Financial Times.

increderea investitorilor in zona euro se afla la cel mai inalt nivel din aproape zece ani

Luna martie a adus o crestere peste asteptari a increderii investitorilor in economia zonei euro, atingand cel mai inalt nivel din aproape zece ani, anunta Reuters. Aceasta schimbare in sentimentul general al pietelor semnaleaza o disipare a fricilor cu privire la riscurile politice care pot degrada statutul Europei.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )