Libnet.ro
UNICEF

12:15

Premiera in spatiu. Pentru prima data in istorie, doua astronaute ale agentiei NASA vor merge in misiune pe Statia Spatiala Internationala

Antena3 Antena3,
Premiera in spatiu. Pentru prima data in istorie, doua astronaute ale agentiei NASA vor merge in misiune pe Statia Spatiala Internationala

Premiera in spatiu. Pentru prima data in istorie, doua astronaute ale agentiei NASA vor merge in misiune pe Statia Spatiala Internationala Ele vor pleca catre nava aflata de pe orbita Pamantului la. continuă pe Antena3

Tatal elevului notat cu SUFICIENT pentru ca a scris CORECT cuvantul PATINOAR a rabufinit: Moralitatea si demnitatea m-au facut sa explodez. E grav! Nu e prima data cand greseste (VIDEO)

Tatal elevului notat cu calificativul suficient de invatator pentru ca a scris corect cuvantul patinoar a declarat pentru B1 TVca situatia este mai grava decat pare. Nu este prima data cand gre.

Prima aparitie comuna a cuplurilor regale din 2019: cum s-au imbracat ducesele la un eveniment organizat de Regina FOTO

Ducii de Cambridge si Ducii de Sussex au aparut din nou impreuna, pentru prima data de la Craciun, cu ocazia aniversarii a 50 de ani de cand Charles detine titlul de print de Wales.

Te iubesc de la testul de SARCINA! Mihai Bendeac si-a puse fanii pe JAR: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Fratele lui Mihai Bendeac a implinit recent 18 ani, iar cu aceasta ocazie actorul a tinut sa posteze un mesaj emotionant pentru acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )