Libnet.ro
UNICEF

16:01

PREMIERA! Tammy lanseaza un nou single Paradiso Verde

Devorator Monden Devorator Monden,
PREMIERA! Tammy lanseaza un nou single Paradiso Verde

Cantareata Tammy revine in atentia publicului cu un nou single, ce se aude in premiera pe devoratormonden. ro Paradiso Verde! Dupa ce a participat anul acesta in Selectia Nationala Eurovision cu piesa Firebird, ce s-a bucurat de un feedback foarte buna din partea publicului, Tammy a pregatit fanilor un single nou, produs de echipa MonoRecords. continuă pe Devorator Monden

FRESH! Ioana Anuta aka JO lanseaza un nou single Cmon ft. Gabriel Huiban

Dupa colaborarile cu Ovi si Juju, Ioana Anuta aka JO lanseaza Cmon, alaturi de producatorul ei muzical, Gabriel Huiban. Acesta din urma a avut un dublu rol in realizarea piesei, de producator si interpret totodata. Cmon se anunta a fi unul din hit-urile acestei veri si care, cu siguranta, va incinge atmosfera in cluburile din .

FRESH! Leticia lanseaza un single funny Pijamaua ta

Cantareata Leticia revine in atentia publicului cu un nou single in limba romana Pijamaua ta! Dupa ce a participat anul acesta in Selectia Nationala Eurovision, cu piesa We are one, Leticia a pregatit fanilor un single nou, in limba romana, inscriindu-se in trendul muzical romanesc actual. Pijamaua ta a fost compusa de echipa Thats .

FRESH! Fetele de la The Saturdays au un nou single Gentleman

Fetele de la The Saturdays sunt pregatite sa revina in topuri cu un nou single, intitulat Getleman. Noua piesa, dupa cum ne sugereaza si numele, vorbeste despre dificultatile pe care fetele le intampina in cautarea barbatului perfect, manierat gentleman. In versurile noului cantec Gentleman fetele de la The Saturdays spun ca sunt in cautarea unui .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2021 seconds )