Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul, alaturi de Presedinte la Ziua Europei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul, alaturi de Presedinte la Ziua Europei

Premierul Viorica Dancila, primarul Capitalei, Gabriela Firea, primarii de sectoare, dar si cativa dintre ministri se afla, la aceasta ora, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru receptia de Ziua Europei. continuă pe Ziarul Bursa

Receptie de Ziua Europei la Cotroceni. Liviu Dragnea, premierul Dancila si ministrii vor fi prezenti. Tariceanu a anuntat ca nu va merge

Receptia de Ziua Europei oferita de Administratia Prezidentiala are loc miercuri, la Cotroceni, in contextul disputelor intre Guvern si presedintele Klaus Iohannis, care i-a cerut de doua ori premierului Viorica Dancila sa demisioneze, pentru a face loc unor oameni responsabili si competenti.

Iohannis, fata in fata cu Dragnea si Dancila, la receptia de Ziua Europei (FOTO)

Ziua Europei este marcata miercuri printr-o receptie organizata la Palatul Cotroceni. La eveniment participa, printre altii, presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila, acesata.

Viorica Dancila: Actiunile Romaniei la nivel european, indreptate catre sustinerea unei Uniuni Europene consolidate

Actiunile Romaniei la nivel european au fost intotdeauna si vor ramane in continuare indreptate catre sustinerea unei Uniuni Europene consolidate, afirma premierul Viorica Dancila, miercuri, in mesajul transmis de Ziua Europei.

Liviu Dragnea, cu mana in buzunar in fata Patriarhului Daniel, la receptia de Ziua Europei (FOTO, VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila, au fost prezenti miercuri la receptia de la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Europei. cei doi s-au aflat pentru prima data fata.

Premierul Viorica Dancila se ntlneste cu reprezentanti ai sindicatelor din Sanatate

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni, marti, la ora 10,00, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai sindicatelor din Sanatate, conform Agerpres. La intalnire vor participa si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, potrivit programului premierului Viorica Dancila.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila nu va demisiona. Nu putem sa schimbam premierul de cate ori este nemultumit presedintele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca premierul Viorica Dancila nu va demisiona. Doamna prim-ministru Dancila nu poate demisiona pentru ca il deranjeaza pe presedintele Iohannis intr-un.

Scenariu exploziv in razboiul Iohannis - PSD. Ce i se pregateste premierului Viorica Dancila

In contextul tensiunilor momentului dintre presedintele Klaus Iohannis, pe de o parte, si liderul PSD, Liviu Dragnea, impreuna cu premierul Viorica Dancila, pe de alta parte, deputatul PNL Ovidiu Raetchi ii.

Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Posta Romana

Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Posta Romana dupa ce au aparut mai multe probleme in ceea ce priveste distribuirea pensiilor in unele localitati. Anuntul a fost facut luni de.

Criza din sanatate: Discutii cruciale intre Viorica Dancila si reprezentantii sindicalistilor

Premierul Viorica Dancila se intalneste marti la ora 10. 00 cu reprezentantii sindicatelor din sanatate, dupa ce angajatii din domeniu au facut luni o greva de avertisment de doua ore. intalnirea.

MINCIUNILE premierului: Viorica Dancila se lauda cu investitii care au redus somajul si da exemplul unei fabrici care NU EXISTA

Premierul Viorica Dancila incearca sa prezinte o imagine extrem de pozitiva a economiei romanesti insa datele concrete o contrazic. Sefa Guvernului a lansat in spatiul public informatii false in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )