Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul anunta noi restrictii pentru calatorii

România Liberă România Liberă,
Premierul anunta noi restrictii pentru calatorii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru persoanele care vin di. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban anunta noi restrictii pentru persoanele care vin din strainatate: Vom decide luni in cadrul Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca luni se va decide in Comitetul National de Situatii de Urgenta reintroducerea restrictiilor pentru tarile care au un nivel de infectare mai ridicat, pentru ultimele 14 zile, decat al Romaniei. De asemenea, seful executivului a solicitat Comitetelor pentru Situatii de urgenta sa ia decizii de carantinare, fie de localitati, fie de zone, acolo unde se impune.

Noi restrictii in Germania: Mai multe masti, mai putin alcool si mai putine petreceri

Autoritatile germane anunta noi restrictii, menite sa tina sub control numarul de infectari cu COVID-19, in crestere. in zonele in care inregistreaza mai mult de 35 de infectii la 100. 000 de locuitori i.

LUDOVIC ORBAN: Vom decide luni sa reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide, luni, reintroducerea de restrictii pentru tarile care au un nivel de infectare superior cu noul coronavirus in ultimele 14 zile in comparatie cu situatia din Romania, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Noi responsabilitati pentru autoritatile locale, in lupta cu epidemia de coronavirus. Ludovic Orban: Am cerut o intensificare a actiunilor de control (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, miercuri seara, masurile anti-coronavirus transmise in teritoriu la videoconferinta cu prefectii. Prim-ministrul a precizat ca a cerut Comitetelor judetene pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )