Libnet.ro
UNICEF

08:00

Premierul britanic Boris Johnson primeste o noua lovitura in tentativa sa de a scoate tara din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Premierul britanic Boris Johnson primeste o noua lovitura in tentativa sa de a scoate tara din Uniunea Europeana

Premierul britanic Boris Johnson primeste o noua lovitura in tentativa sa de a scoate tara din Uniunea Europeana chiar si fara un acord. Johnson a fost parasit de propriul sau frate, care a demisionat din. continuă pe Antena3

Premierul britanic Boris Johnson nu a reusit sa obtina sprijin parlamentar pentru a convoca alegeri anticipate

In Marea Britanie, premierul Boris Johnson aflat in conflict cu parlamentul in chestiunea Brexit nu a reusit sa obtina sprijin parlamentar, miercuri seara, pentru a convoca alegeri anticipate.

Reactia bizara a premierului britanic Boris Johnson dupa ce o politista a lesinat in timpul discursului sau - VIDEO

Premierul britanic Boris Johnson si-a continuat declaratiile politice joi in fata viitorilor ofiteri de Politie chiar daca unei tinere care se afla chiar langa el i s-a facut rau si s-a asezat. El s-a into.

LIVETEXT VIDEO O noua lupta pentru Boris Johnson in Parlament: Camera Comunelor a dat votul final pentru amanarea Brexitului si a respins propunerea de convocare a alegerilor anticipate din cauza crizei Brexit

Camera Comunelor a aprobat, intr-un vot final, o propunere de lege destinata sa opreasca un Brexit fara acord pe 31, subliniind lipsa de sprijin pentru promisiunea lui Boris Johnson de a scoate Marea Britanie din Uniunea European fara acord. Propunerea de lege ii impune premierului sa ceara Uniunii Europene o noua amanare a Brexitului. -------- 23:40 Camera Comunelor a respins propunerea de convocare a alegerilor anticipate din cauza crizei Brexit22. 03: Premierul britanic, Boris Johnson, prezinta deputatilor motiunea pentru organizarea de alegeri anticipate.

VIDEO Unei politiste i s-a facut rau in timp ce Boris Johnson vorbea. Reactia premierului britanic a starnit criticile adversarilor

Premierul britanic Boris Johnson si-a continuat declaratiile politice joi in fata viitorilor ofiteri de Politie chiar daca unei tinere care se afla chiar langa el i s-a facut rau si s-a asezat.

Parlamentul britanic contraataca. Premierul britanic Boris Johnson a pierdut majoritatea in Camera Comunelor. Posibilele implicatii pentru soarta Brexitului

Premierul Boris Johnson a pierdut si fragila majoritate din parlament pe care o mai avea, dupa ce unul dintre parlamentarii conservatori s-a mutat pe banca Opozitiei, un gest care echivaleaza cu plecarea din.

O tanara politista a lesinat in timpul discursului sustinut de premierul Regatului Unit, chiar in spatele acestuia. Reactia lui Boris Johnson (VIDEO)

O tanara politista a lesinat, in timpul discursului despre securitate publica sustinut de premierul britanic Boris Johnson, care a intarziat mai bine de o ora la eveniment, potrivit Mirror. Cadetul parea.

Boris Johnson: Nu voi demisiona

Premierul britanic Boris Johnson a declarat vineri ca nu ia in calcul demisia, informeaza Reuters, p.

Boris Johnson a pierdut majoritatea in Camera Comunelor

Premierul britanic, Boris Johnson, a pierdut majoritatea in Camera Comunelor, dupa plecarea conservatorului pro-european, Phillip Lee, fost ministru al Justitiei, la liberali-democrati, relateaza publicatia The Independent.

Brexit: Boris Johnson pierde un vot crucial in Parlament; anunta la randul sau o motiune pentru convocarea de alegeri anticipate

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a suferit o infrangere usturatoare, marti seara, in Parlamentul britanic, unde deputatii au adoptat o motiune prin care vizeaza o amanare a Brexitului, prevazut sa se produca pe 31 octombrie, transmit AFP si Reuters.

BREXIT: Fratele lui Boris Johnson si-a anuntat demisia din Parlament

Fratele premierului britanic Boris Johnson, Jo Johnson 47 de ani), si-a anuntat demisia joi din functiile de secretar de stat si de parlamentar, invocand un conflict intre loialitatea familiala si interesul national.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )