Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premierul Canadei a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Ai facut o tara foarte mandra O strada din Mississauga va purta numele jucatoarei

Hotnews Hotnews,
 Premierul Canadei a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Ai facut o tara foarte mandra O strada din Mississauga va purta numele jucatoarei

Justin Trudeau, premierul Canadei, a felicitat-o pe Bianca Andreescu, prima jucatoare canadiana care a castigat un grand slam, US Open. Primarul din Mississauga, suburbia orasului Toronto, unde s-a nascut Bianca Andreescu, i-a promis sportivei cheia orasului si ca o strada ii va purta numele. continuă pe Hotnews

Premierul Canadei a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Ai facut o tara foarte mandra; O strada din Mississauga va purta numele jucatoarei

Justin Trudeau, premierul Canadei, a felicitat-o pe Bianca Andreescu, prima jucatoare canadiana care a castigat un grand slam, US Open. Primarul din Mississauga, suburbia orasului Toronto, unde s-a nascut Bianca Andreescu, i-a promis sportivei cheia orasului si ca o strada ii va purta numele.

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Bianca Andreescu, numita prim-ministru al Canadei, pe Wikipedia

Profilul de pe Wikipedia in limba engleza al tenismenei canadiene Bianca Andreescu a fost modificat duminica dimineata, imediat dupa miezul noptii ora Romaniei) astfel incat noua campiona de la US Open a ajuns si prim-ministru al Canadei.

Bianca Andreescu, pierduta de Romania: Cum a fost gonita familia ei din tara pe cand copilul avea 8 ani

Bianca a facut primii pasi in tenis la Pitesti, cu antrenorul Gabriel Hristache, un apreciat descoperitor de talente.

Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a castigat trofeul US Open: Sa o tinem tot asa!

Bianca Andreescu a castigat trofeul US Open, dupa 6-3,7-5 cu Serena Williams si a devenit prima jucatoare canadiana care se impune la turneul de la New York. Sportiva a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA, devansand-o pe Simona Halep. Bianca Andreescu e campioana la US Open Este foarte greu sa explic ceea ce .

DigiSport: intrebarea care a facut-o sa planga pe Bianca Andreescu, la conferinta de presa, dupa succesul urias de la US Open

Bianca Andreescu a inceput sa planga in timpul conferintei de presa sustinute dupa victoria uriasa cu Serena Williams. Jucatoarea de 19 ani din Canada a avut emotii mari inainte de finala de la US Open.

Cum l-a incurcat Bianca Andreescu pe Christopher Plummer. Reactia actorului care a castigat un Oscar

FInala de la US Open, dintre Bianca Andreescu si Serena Williams, l-a pus pe actorul Christopher Plummer intr-o situatie foarte dificila.

C.T Popescu, reactie dura la adresa Simonei Halep: E o intamplare pentru Romania. Ce spune el despre Bianca Andreescu

Cristian Tudor Popescu a facut primele declaratii, dupa finala US Open 2019 care s-a desfasurat sambata 7 septembrie, in urma careia Bianca Andreescu a castigat marele trofeu. in mesajul sau, cunoscutul jurnalist nu a scapat-o din vedere nici pe Simona Halep, la adresa careia a avut o reactie dura. Ce spune Cristian Tudor Popescu .

VIDEO Bianca Andreescu, revenirea de la 0-1 la seturi cu Mertens si calificarea in semifinalele US Open: Cred ca merit sa fiu aici si sper sa pot merge pana la capat

Bianca Andreescu 15 WTA) traieste la US Open poate cele mai frumoase momente de pana acum ale carierei. La prima participare pe tabloul principal de la Flushing Meadows, jucatoarea canadianca de origine romana s-a calificat in premiera in semifinalele unui Grand Slam, dupa ce a revenit de la 0-1 in fata belgiencei Elise Mertens 26 WTA). Cred ca m-am luptat foarte tare pentru a ajunge in acest punct, deci cred ca merit sa fiu aici si sper sa pot merge pana la capat, a spus sportiva in varsta de 19 ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )