Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum l-a incurcat Bianca Andreescu pe Christopher Plummer. Reactia actorului care a castigat un Oscar

Adevărul Adevărul,
Cum l-a incurcat Bianca Andreescu pe Christopher Plummer. Reactia actorului care a castigat un Oscar

FInala de la US Open, dintre Bianca Andreescu si Serena Williams, l-a pus pe actorul Christopher Plummer intr-o situatie foarte dificila. continuă pe Adevărul

Actorul Christopher Plummer o ovationeaza, pe covorul rosu la Festivalul de la Toronto, pe jucatoarea de tenis Bianca Andreescu

Actorul premiat cu Oscar Christopher Plummer, aflat pe covorul rosu la Festivalul de la Toronto, a fost mai interesat de performanta jucatoarei de tenis Bianca Andreescu, care isi disputa finala feminina de la US Open cu Serena Williams, decat de premiera celui mai recent film al sau.

Bianca Andreescu, reactie fabuloasa dupa calificarea istorica in semifinale la US Open: Este asta viata reala? VIDEO

Bianca Andreescu s-a calificat in semifinale la US Open, chiar la debutul la turneul de la New York. Sportiva canadiana de origine romana a invins-o in sferturi pe Elise Mertens cu 3-6, 6-2, 6-3, la capatul unui meci care a durat o ora si 2 minute. Reactia Biancai dupa meciul cu Mertens este fabuloasa. Sincer, .

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Serena Williams, in finala de la US Open

Bianca Andreescu Serena Williams este finala de la US Open 2019. Meciul se joaca sambata, 7 septembrie 2019 si este transmis in direct de postul de televiziune Eurosport. Castigatoarea trofeului va primi un cec in valoare de 3. 000 de dolari. Eurosport transmite meciul Bianca Andreescu Serena Williams, finala de la US Open Bianca .

Bianca Andreescu e mai buna decat Simona Halep. Cum o lauda americanii

Jurnalistii americani de la publicatia Tennis Magazine scriu ca Bianca Andreescu a intrecut-o deja pe Simona Halep si prevad ca sportiva canadiana de origine romana va castiga trofeul US Open. Bianca s-a calificat in semifinale la New York si va juca impotriva sportivei Belinda Bencic pentru un loc in finala. Tennis Magazine: Bianca Andreescu a .

Ce se intampla cu Simona Halep, dupa ce Bianca Andreescu a castigat US Open 2019. Situatia se schimba radical

A fost o zi cu emotii pentru Bianca Andreescu si Serena Williams, o zi care s-a incheiat cu victoria de partea sportivei romance. Sambata 6 septembrie, final US Open 2019 a fost aprig disputata de cele doua jucatoare, dar in cele din urma Bianca Andreescu a plecat acasa cu marele trofeu. Situatia de la .

Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a castigat trofeul US Open: Sa o tinem tot asa!

Bianca Andreescu a castigat trofeul US Open, dupa 6-3,7-5 cu Serena Williams si a devenit prima jucatoare canadiana care se impune la turneul de la New York. Sportiva a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA, devansand-o pe Simona Halep. Bianca Andreescu e campioana la US Open Este foarte greu sa explic ceea ce .

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open. Joaca pentru trofeu cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open dupa ce a invins-o in penultimul act al competitiei pe Belinda Bencic locul 12 WTA) cu 7-6, 7-5. Sportiva canadiana de origine romana va juca pentru trofeu cu Serena Williams locul 8 WTA) sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Bianca Andreescu s-a calificat in finala .

C.T Popescu, reactie dura la adresa Simonei Halep: E o intamplare pentru Romania. Ce spune el despre Bianca Andreescu

Cristian Tudor Popescu a facut primele declaratii, dupa finala US Open 2019 care s-a desfasurat sambata 7 septembrie, in urma careia Bianca Andreescu a castigat marele trofeu. in mesajul sau, cunoscutul jurnalist nu a scapat-o din vedere nici pe Simona Halep, la adresa careia a avut o reactie dura. Ce spune Cristian Tudor Popescu .

Premierul Canadei a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Ai facut o tara foarte mandra O strada din Mississauga va purta numele jucatoarei

Justin Trudeau, premierul Canadei, a felicitat-o pe Bianca Andreescu, prima jucatoare canadiana care a castigat un grand slam, US Open. Primarul din Mississauga, suburbia orasului Toronto, unde s-a nascut Bianca Andreescu, i-a promis sportivei cheia orasului si ca o strada ii va purta numele.

Premierul Canadei a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Ai facut o tara foarte mandra; O strada din Mississauga va purta numele jucatoarei

Justin Trudeau, premierul Canadei, a felicitat-o pe Bianca Andreescu, prima jucatoare canadiana care a castigat un grand slam, US Open. Primarul din Mississauga, suburbia orasului Toronto, unde s-a nascut Bianca Andreescu, i-a promis sportivei cheia orasului si ca o strada ii va purta numele.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )