Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premierul canadian va ajunge la summit-ul UE-Canada, chiar daca Belgia inca se opune semnarii acordului de liber schimb (VIDEO)

B1 B1,
Premierul canadian va ajunge la summit-ul UE-Canada, chiar daca Belgia inca se opune semnarii acordului de liber schimb (VIDEO)

Premierul canadian Justin Trudeau se va deplasa la Bruxelles pentru summit-ul UE - Canada, chiar daca, pentru moment,Belgia nu sustine semnarea acordului de liber schimb din cauza opozitiei manifestate de. continuă pe B1

Termen-limita pentru Belgia privind acordul de liber schimb UE-Canada

Uniunea Europeana a impus executivului federal belgian un ultimatum valabil pana luni seara, pentru sprijinirea Acordului Comercial si Economic UE-Canada CETA) si pentru inlaturarea opozitiei clare a Valoniei. Daca executivul belgian nu respecta ultimatumul, atunci summitul europeano-canadian pentru semnarea acordului de liber schimb va fi anulat, transmite Reuters.

Negocierile din Belgia pentru acordul UE-Canada au esuat

ACTUALIZARE 15:46 Premierul belgian Charles Michel a declarat ca l-a informat pe Donald Tusk, presedintele Consiliului European, ca tara sa nu va semna acordul comercial UE-Canada CETA) deoarece nu a reusit sa obtina acordul autoritatilor regionale pentru acest acord, informeaza Reuters. -------- Uniunea Europeana a acordat duminica Belgiei termen pana luni seara pentru a spune daca poate sau nu semna acordul de liber-schimb UE-Canada CETA), ultimatum respins de Valonia care blocheaza acordul, relateaza AFP.

Romania va incerca sa obtina eliminarea vizelor pentru Canada chiar fara semnarea CETA

Romania va continua demersurile pentru aplicarea acordului privind eliminarea vizelor de calatorie in Canada chiar daca nu va fi semnat parteneriatul comercial UE-Ottawa CETA), a afirmat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, intr-un interviu acordat site-ului Politico. eu.

Belgia nu a ajuns la un consens pe plan intern cu privire la semnarea acordului UE-Canada: Wallonia nu semneaaza acordul CETA

Belgia nu a putut ajunge la un consens in privinta semnarii acordului de liber-schimb cu Canada, informeaza lalibre. be. Premierul Charles Michel a notificat liderii europeni cu privire la acest.

Valonia respinge ultimatumul dat de UE pentru semnarea acordului de liber schimb UE-Canada. Este incompatibil cu procesul democratic

Valonia a respins ultimatumul dat de Uniunea Europeana pentru semnarea acordului de liber schimb cu Canada, iar premierul acestei regiuni chiar a atras atentia ca atitudinea blocului comunitar este.

Negocierile UE-Canada pe tema acordului CETA au esuat, din cauza opozitiei Valoniei. Eliminarea vizelor pentru romani, sub semnul intrebarii. UE ar vrea sa reia negocierile cu Canada

Comisia Europeana nu a renuntat la semnarea tratatului de liber-schimb cu Canada CETA), in pofida esecului ultimelor negocieri purtate vineri de aceasta tara cu regiunea francofona belgiana Valonia, care a blocat semnarea acordului.

Ce prevede acordul de liber schimb UE- Canada de care depinde si ridicarea vizelor pentru romani

Belgia a primit termen limita din partea Comisiei Europene, pana luni seara, sa ia o decizie in legatura cu semnarea Acordului de liber-schimb dintre Uniunea Europeana si Canada. Ce prevede mult disputatul acord comercial? Este vorba in primul rand despre deschiderea pietelor de bunuri si servicii si investitii, inclusiv in domeniul achizitiilor publice.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )