Libnet.ro
UNICEF

23:45

Premierul Ciolos l-a numit pe Mihai Tamaian secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Ciolos l-a numit pe Mihai Tamaian secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Prim-ministrul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care este numit un nou secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Mihai Tamaian. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Dacian Ciolos l-a numit pe Mihai Tamaian secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Premierul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care l-a numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor pe Mihai Tamaian, director de cabinet in cadrul aceluiasi minister si membru neexecutiv in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial.

Premierul Ciolos l-a numit pe Mihai Tamaian secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Prim-ministrul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care este numit un nou secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Mihai Tamaian. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial, scrie News. ro.

Asteptam un raspuns de la clasa politica, nu jandarmi si bate. Liderul unionistilor George Simion, mesaj dur pentru guvern: Vom sta in Piata Universitatii pana premierul Ciolos o sa discute cu noi (VIDEO)

Liderul plaformei unioniste Actiunea 2012, George Simion, a avut un mesaj dur pentru premierul Dacian Ciolos si clasa politica romaneasca dupa ce a iesit de la Sectia de Politie 4 unde a fost amendat.

Ministrul Suteu a discutat, joi dimineata, cu premierul Ciolos. pe tema zvonurilor legate de o eventuala demisie de la Cultura

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a fost chemata, joi dimineata, la Palatul Victoria, pentru a discuta cu premierul Dacian Ciolos, ca urmare a informatiilor aparute in spatiul public potrivit carora ea ar fi intentionat sa demisioneze de la conducerea ministerului.

Vasile Dincu sustine ca in acest moment nu este in competitie cu premierul Ciolos

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, miercuri, ca in acest moment, din punctul sau de vedere, nu exista o competitie intre el si premierul Dacian Ciolos, adaugand ca nu face parte din proiectul politic al PSD.

Basescu, despre ministrul de Interne si premierul Ciolos: Adunatura de ticalosi, tradatori de tara, slugi

Liderul PMP Traian Basescu a transmis, sambata, ca pentru violenta jandarmilor impotriva unionistilor din Republica Moldova si Romania, Ministrul Afacerilor Interne si Dacian Ciolos trebuie sa dispara din viata publica, el caracterizandu-i pe cei doi ca adunatura de ticalosi tradatori de tara si slugi.

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a discutat cu premierul Ciolos despre informatiile legate de o eventuala demisie a ei

Corina Suteu a fost chemata la Palatul Victoria pentru o discutie cu prim-ministrul Dacian Ciolos, legata de informatiile potrivit carora ar intentiona sa demisioneze din functia de ministru al Culturii, au declarat surse guvernamentale pentru News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )