Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Dacian Ciolos l-a numit pe Mihai Tamaian secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Adevărul Adevărul,
Premierul Dacian Ciolos l-a numit pe Mihai Tamaian secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Premierul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care l-a numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor pe Mihai Tamaian, director de cabinet in cadrul aceluiasi minister si membru neexecutiv in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial. continuă pe Adevărul

Premierul Dacian Ciolos: Actul de justitie este incomplet fara recuperarea bunurilor obtinute ilicit

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi dimineata, la inceputul unei conferinte pe tema recuperarii prejudiciilor, ca a fost creata o agentie in acest sens. Totodata, seful Executivului a precizat ca fondurile recuperate de Agentia Nationala a Bunurilor Obtinute Ilicit for merge spre educatie, sistemul de sanatate si catre proiecte sociale.

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca sefa DNA este o persoana verticala, iar atacurile la persoana sa sunt doar o campanie disperata: Doamna Kovesi face ca o institutie sa functioneze

Dacian Ciolos a vorbit in termeni elogiosi la adresa procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). intr-un interviu acordat pentru Hotnews, premierul Romaniei a afirmat ca Laura Codruta Kovesi este o persoana verticala.

Premierul Ciolos l-a numit pe Mihai Tamaian secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Prim-ministrul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care este numit un nou secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Mihai Tamaian. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial, scrie News. ro.

Premierul Ciolos l-a numit pe Mihai Tamaian secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Prim-ministrul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care este numit un nou secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Mihai Tamaian.

(P) Scrisoarea ARPIM, LAWG, Colegiul Farmacistilor si ADRFR catre premierul Dacian Ciolos

Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM), Local American Working Group LAWG), Colegiul Farmacistilor din Romania si Asociatia Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici ADRFR) doresc sa va semnaleze riscurile la care vor fi expusi pacientii romani daca proiectul de Hotarare a Guvernului pentru aprobarea Metodologiei privind modul de calcul si procedura de avizare si aprobare a preturilor maximale ale medicamentelor de uz uman cu autorizatie de punere pe piata in Romania va fi implementat in forma propusa de Ministerul Sanatatii.

Deutsche Welle, despre programul lui Dacian Ciolos: Premierul pune pe primul plan lupta impotriva coruptiei. Cu siguranta ca asa ar trebui sa stea lucrurile, atat doar ca asta nu este o problema politica

Jurnalistul Horatiu Pepine abordeaza, intr-un articol postat pe siteul Deutsche Welle, subiectul programului Romania 100, lansat de premierul Dacian Ciolos. Acesta constata ca programul propus de.

Ora 12.00, Adevarul Live. Clotilde Armand: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier?

Clotilde Armand, unul dintre liderii Uniunii Salvati Romania USR), va vorbi, la Adevarul Live, despre platforma politica anuntata de premierul Dacian Ciolos si despre formula de sustinere a lui Dacian Ciolos cu care este de acord USR.

Vicepremierul Vasile Dincu: Nu exista o competitie intre mine si Dacian Ciolos. Nu fac parte din proiectul PSD

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, miercuri seara, la Realitatea Tv, ca nu exista o competitie intre el si premierul Dacian Ciolos, precizand ca, deocamdata, el nu face parte din proiectul PSD. Dincu a mai spus ca platforma lansata de Ciolos este asumata doar de premier pentru a nu implica politic intreg Guvernul, dar reprezinta proiecte la care s-a lucrat de la inceputul mandatului actualului Cabinet.

Dacian Ciolos despre vizele pentru Canada: Pentru noi a fost important sa avem confirmarea ca ridicarea vizelor se va petrece in 2017 si nu in 2018

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca in ultimele zile a avut contacte intense cu partea canadiana in problema eliminarii vizelor pentru cetatenii romani, precizand ca pentru Romania a fost important ca eliminarea vizelor sa aiba loc in 2017 si nu in 2018, potrivit Agerpres.

Dacian Ciolos pledeaza pentru toleranta cu respectarea ideii de familie: Avem o Constitutie, cred ca familia e un element important

In contextul in care Coalitia pentru Familie se pregateste pentru referendumul pentru modificarea definitiei familiei in Constitutie, premierul Dacian Ciolos a fost intrebat care este pozitia sa fata de casatoriile intre persoanele de acelasi sex.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )