Libnet.ro
UNICEF

11:45

Premierul Ciolos lanseaza in comuna din Alba cu investitii de 16 milioane euro din fonduri europene programul pentru clasa de mijloc de la sate

Adevărul Adevărul,
Premierul Ciolos lanseaza in comuna din Alba cu investitii de 16 milioane euro din fonduri europene programul pentru clasa de mijloc de la sate

Premierul Dacian Cilos se va afla luni, 21 martie, in Alba unde va vizita comuna Ciugud, unde s-au investiti 16 milioane de euro din fonduri europene si va participa la lansarea pachetului de politici Clasa de mijloc la sate. continuă pe Adevărul

Valerie Ciolos, sotia premierului, a explicat la Alba Iulia cum se poate face dezvoltarea personala prin muzica

Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Romaniei a participat miercuri la un eveniment organizat la Centrul de Resurse Academia Doamnelor din Alba Iulia. Numit Oameni talentati ai comunitatii, acesta a cuprins workshop privind rolul muzicii in sanatate, armonie si educarea comunitatii.

Premierul Ciolos explica in Parlament criteriile numirii noilor prefecti

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, in Parlament ca sunt doar 9 prefecti si 3 suprefecti numiti de guvernele precedente, toti ceilalti 90 fiind numiti prin exceptie de la procedura normala, putand fi demiti oricand.

Renovarea cladirilor istorice din Bucuresti - investitii de peste 100 milioane euro in ultimii trei ani

Numarul investitorilor interesati sa cumpere cladiri istorice vechi, situate in zone ultracentrale din Capitala, pe care le renoveaza si le introduc in circuitul comercial a crescut in ultimul an, potrivit unei analize a companiei ESOP Consulting.

Ce mesaj a transmis premierul Ciolos de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni

Premierul Dacian Ciolos a transmis marti, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, un mesaj in care arata ca va exista mereu preocuparea din partea autoritatilor ca maghiarii din Romania sa traiasca in pace, armonie si colaborare, informeaza Agerpres.

Se incearca privatizarea portului Constanta? Premierul Ciolos si ministrul Costescu se contrazic in declaratii

Premierul Dacian Ciolos si ministrul Transporturilor, Dan Costescu, au declaratii diferite pe subiectul privatizarii portului Constanta. Dacian Ciolos a raspuns direct criticilor venite in acest week-end .

Premierul Ciolos precizeaza ca SRI poate fi organ de urmarire penala pentru cazuri privind siguranta nationala si terorismul exclusiv sub control judecatoresc

Premierul Dacian Ciolos afirma ca SRI va putea fi organ de urmarire penala pentru cazuri privind siguranta nationala si terorismul exclusiv sub control judecatoresc, restul fiind interpretare nefondata, transmite Mediafax.

Premierul Ciolos va da explicatii in Parlament despre criteriile numirii noilor prefecti

Premierul Dacian Ciolos va participa luni, in plenul Parlamentului, la Ora prim-ministrului, tema dezbaterilor fiind Criteriile in desemnarea noilor prefecti, potrivit site-ului Camerei Inferioare, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )