Libnet.ro
UNICEF

19:00

Valerie Ciolos, sotia premierului, a explicat la Alba Iulia cum se poate face dezvoltarea personala prin muzica

Adevărul Adevărul,
Valerie Ciolos, sotia premierului, a explicat la Alba Iulia cum se poate face dezvoltarea personala prin muzica

Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Romaniei a participat miercuri la un eveniment organizat la Centrul de Resurse Academia Doamnelor din Alba Iulia. Numit Oameni talentati ai comunitatii, acesta a cuprins workshop privind rolul muzicii in sanatate, armonie si educarea comunitatii. continuă pe Adevărul

Valerie Ciolos dezvaluie cum se poate combate stresul

Sotia premierului Dacian Ciolos, Valerie Ciolos Villemin, a sustinut, miercuri seara, la Alba Iulia, un seminar despre reducerea stresului si ameliorarea calitatii vietii prin muzica.

Cine canta in casa premierului Ciolos

Valerie Ciolos Villemin a sustinut miercuri seara, la Alba Iulia, in cadrul unui eveniment gazduit de Centrul de Resurse - Academia Doamnelor, un seminar despre reducerea stresului si ameliorarea calitatii vi.

Presedintele PSD Alba Iulia demisioneaza din partid si candideaza la primarie din partea ALDE

Presedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, si-a anuntat demisia din partid si trecerea la ALDE. Jidveian a fost deja propus si acceptat ca si candidat al partidului pentru Primaria Alba Iulia.

Obiectivele unui rocker, viitor candidat la Primaria Alba Iulia: legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare

Un rocker din Alba Iulia, care si-a anuntat intentia de a candida la functia de primar, vrea legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare. Dan Tudor, chitaristul trupei ZadaR, considera ca realizarea acestor doua obiective ar contribui decisiv la dezvoltarea orasului, mult mai mult decat turismul.

Schimbari de decani la patru din cele cinci facultati ale Universitatii din Alba Iulia

La Universitatea1 Decembrie 1918 din Alba Iulia continua schimbarile masive in ceea ce priveste functiile de conducere, dupa alegerea a doi tineri prorectori. Patru dintre cele cinci facultati au decani noi dupa desfasurarea concursurilor organizate de conducerea institutiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )