Libnet.ro
UNICEF

23:00

Premierul Dancila a anuntat modificarile facute la Declaratia 600: Ce prevederi a stabilit Guvernul

România Liberă România Liberă,
Premierul Dancila a anuntat modificarile facute la Declaratia 600: Ce prevederi a stabilit Guvernul

Premierul Viorica Dancila vine cu noi precizari despre modificarile aduse controversatei Declaratii . continuă pe România Liberă

Dancila a anuntat MODIFICARILE facute la Declaratia 600! Contribuabilii depun... (VIDEO)

Telenovela Formularului 600 continua. Premierul Vasilica Viorica Dancila a anuntat joi, la debutul sedintei saptamanale de guvern, ca declaratia va fi modificata. Prim-ministrul promite ca formularu.

Dancila: Joi punem in dezbatere proiectul privind declaratia 600. Ce propune Guvernul: O singura declaratie, calcul la venitul estimat, bonificatii pentru plata inainte de termen si folosirea spatiului privat virtual

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, inaintea sedintei de guvern, ca executivul pune in dezbatere publica proiectul privind declaratia 600. Cele mai bune propuneri vor fi incluse in proiectul final, a afirmat premierul.

Ministerul Finantelor, explicatii despre formularul care va inlocui declaratia 600: Este analizata posibilitatea reintroducerii mecanismului de retinere la sursa a CASS pentru veniturile din drepturi de autor

Ministerul Finantelor prezinta felul in care va functiona formularul unic ce va inlocui declaratia 600, document in baza caruia persoanele care obtin venituri din activitati independente sa plateasca CAS s.

S-A TERMINAT! Premierul Dancila a luat DECIZIA: Tocmai a fost ELIBERAT din functie...

Premierul Dancila a luat decizia de a-l elibera pe Nicolae Marius Sepi din functia de secretar de stat la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social. Hotararea a fost publicata luni in Monitorul.

Premierul Dancila, la un pas sa CADA in fata omologului sau, prim-ministrul Republicii Moldova! Cum a fost posibil acest lucru (VIDEO)

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ajuns, marti, la Chisinau. Dancila s-a intalnit cu omologul sau, premierul Republicii Moldova, Pavel Filip. Viorica Dancila a fost la un pas sa cada chiar la.

ActiveWatch: In cazul termenului autist folosit de premierul Dancila, CNCD si-a abandonat misiunea

Decizia de luni a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, referitor la modul cum premierul Viorica Dancila a folosit peiorativ temenul autist, dovedeste ca acest organism si-a abandonat misiunea de a proteja demnitatea grupurilor vulnerabile si a devenit o simpla unealta in lupta politica, apreciaza organizatia ActiveWatch.

Directorul Consiliului pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce institutia pe care o conduce a hotarat ca premierul Dancila nu a discriminat atunci cand a folosit termenul autist pentru a se referi la politicieni: Nu sunt mandru deloc

Presedintele Consiliului National pentru Combatere a Discriminarii, Asztalos Csaba, a scris luni, peFacebook, ca nu e mandru deloc de decizia de astazi in care Colegiul director al institutiei pe care o conduce a decis ca premierul Viorica Dancila nu a discriminat si lezat pacientii cu autism, atunci cand a catalogat unii europarlamentari drept autisti, pentru ca dezinformeaza UE in ciuda faptului ca stiu adevarul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )