Libnet.ro
UNICEF

11:15

Premierul Dancila, in birou la Liviu Dragnea inainte de dezbaterea motiunii de cenzura

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila, in birou la Liviu Dragnea inainte de dezbaterea motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila a venit miercuri in biroul lui Liviu Dragnea de la Palatul Parlamentului, inainte ca motiunea de cenzura a Guvernului sa fie supusa dezbaterii in plenul reunit al. continuă pe Antena3

Tariceanu, intalnire in biorul lui Dragnea inainte de motiunea de cenzura

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a venit miercuri in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, cu aproape o ora inainte de dezbaterea motiunii de cenzura a Opozitiei.

Tariceanu, intalnire in biroul lui Dragnea inainte de motiunea de cenzura

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a venit miercuri in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, cu aproape o ora inainte de dezbaterea motiunii de cenzura a Opozitiei.

Liviu Dragnea, CONTESTAT VEHEMENT chiar din interiorul PSD: I se cere DEMISIA! Sa vina altcineva si sa mergem inainte

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este contestat chiar din interiorul formatiunii. Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare dupa ce a fost condamnat.

Barna, in plen: Dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari

Liderul USR, Dan Barna, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului, unde este dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca, dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari, iar guvernul Dancila este unul care nu face decat sa incerce sa il scape de la puscarie. El a precizat ca formatiunea politica pe care o conduce va vota motiunea si i-a indemnat si pe ceilalti parlamentari sa nu aleaga trecutul intunecat.

Liviu Dragnea, declaratie nervoasa, din spatele usii, despre nominalizarea lui Vlase la SIE: Sper sa treaca de comisii (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afisat vineri o atitudine extrem de nervoasa in fata jurnalistilor care ii adresau mai multe intrebari inainte de sedinta coalitiei din Parlament. Acesta s-a grabit.

Liviu Dragnea, decizie in privinta codurilor penale: E exclusa adoptarea unei ordonante de urgenta

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a facut noi precizari cu privire la codurile penale. intrebati daca exista tensiuni in coalitia de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Taricean.

SRI, raspuns transant la acuzatiile lui Liviu Dragnea: Condamnam grav aceste incercari de denigrare

SRI reationeaza dur dupa ce Liviu Dragnea a atacat public serviciul. La finelul saptamanii trecute, dupa sedinta CEX al PSD, Liviu Dragnea anunta ca nu va demisiona din fruntea partidului, nici de la sedia Ca.

120 de organizatii, grupuri civice si personalitati ale societatii civile cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Dupa a doua condamnare a lui Liviu Dragnea; dupa discursul urii pe care el l-a revarsat, cu toata forta partidului pe care-l conduce, asupra societatii; dupa escaladarea tensiunii sociale la un nivel pe care Romania nu l-a mai cunoscut din anii 90 incoace prezenta lui Liviu Dragnea ca inalt demnitar al statului are efecte nocive enorme asupra Romaniei, se arata in acest apel semnat de 120 de organizatii, grupuri civice si personalitati ale societatii civile.

Liviu Dragnea arunca in aer Romania si compromite PSD. Cum a calculat pasii pentru ordonanta de urgenta salvatoare

Prin refuzul de a demisiona din fruntea Camerei Deputatilor si prin dorinta de a modifica legislatia penala printr-o ordonanta de urgenta, Liviu Dragnea arunca Romania intr-un zona nefrecventabila pentru partenerii externi si tranforma PSD intr-un partid tributar strict interesului sau imediat si personal: anularea pedepsei cu executare. Surse din PSD explica pentru Adevarul care e planul prin care Dragnea incearca sa se salveze.

Procurorii DNA vor o pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea dupa ce acestia au atacat decizia de condamnare

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a atacat decizia de condamnare a liderului PSD Liviu Dragnea in dosarul DGASPC, urmand sa ceara o pedeapsa mai mare, potrivit Stiripesurse. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )