Libnet.ro
UNICEF

09:00

Procurorii DNA vor o pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea dupa ce acestia au atacat decizia de condamnare

Adevărul Adevărul,
Procurorii DNA vor o pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea dupa ce acestia au atacat decizia de condamnare

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a atacat decizia de condamnare a liderului PSD Liviu Dragnea in dosarul DGASPC, urmand sa ceara o pedeapsa mai mare, potrivit Stiripesurse. ro. continuă pe Adevărul

Mutare FULGER a DNA in dosarul lui DRAGNEA: Procurorii ataca decizia de condamnare si cer o pedeapsa MAI MARE

DNA a atacat cu apel decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea in dosarulangajarilor fictive la DGASPC, urmand ca in ultima faza procesuala sa ceara o pedeapsa mai mare, potrivit surselor judiciare citate de.

Barna, in plen: Dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari

Liderul USR, Dan Barna, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului, unde este dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca, dupa Ion Iliescu, Liviu Dragnea este cel mai mare rau care i se intampla acestei tari, iar guvernul Dancila este unul care nu face decat sa incerce sa il scape de la puscarie. El a precizat ca formatiunea politica pe care o conduce va vota motiunea si i-a indemnat si pe ceilalti parlamentari sa nu aleaga trecutul intunecat.

Ct costa sa faci o agentie de turism n online: Cea mai mare problema - gasirea angajatilor

Seful unei agentii romanesti de turism online spune ca, in prezent, este foarte costisitor sa lansezi o afacere de profil. Dincolo de costurile de dezvoltare ale unei astfel de platforme, gasirea agajatilor buni, vorbitori de limbi straine, dar care sunt vanati de multinationale, ramane cea mai mare problema pentru micii antreprenori.

Sondaj Sociopol. Cine sunt politicienii cu cel mai mare grad de incredere

Persoanele publice din Romania care se bucura de cea mai mare incredere in Romania sunt Raed Arafat, Gabriela Firea si Klaus Iohannis, dupa cum arata cel mai nou sondaj al Sociopol, realizat in perioada 22-26 iunie.

Google face cea mai mare modificare a brandurilor sale de publicitate online

Google a anuntat ca retrage brandurile DoubleClick si AdWords, in cea mai mare rebranduire a serviciilor sale de publicitate, iar principalul sau serviciu se va numi Google Ads, relateaza Reuters, citat de News. ro.

Rata de promovare a bacalaureatului este mai mare ca anul trecut

Rata de promovare a bacalaureatului in randul liceenilor este de 83%, cu doua puncte procentuale mai mare decat anul trecut. Din totalul candidatilor la BAC, rata de promovare este de 62%, cu aproape patru puncte procentuale mai mare, transmite IPN.

Incident GRAV la sediul celui mai MARE ZIAR din Olanda! O dubita a intrat in sediu, iar apoi a luat foc (VIDEO)

Incident grav la redactia unui ziar olandez. O dubita a intrat in sediul central al De Telegraaf, cel mai mare cotidian din Olanda, in primele ore ale diminetii de marti. Adunity_79474 Politia spune ca.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Banatul se confrunta cu cea mai mare criza de forta de munca din istorie. Cum au ajuns angajatorii sa caute muncitori in Serbia si in Vietnam

Vestul tarii se confrunta cu cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 30 de ani. Cele mai mari probleme sunt in judetul Timis, unde managerii multinationalelor ar angaja mii de oameni, insa nu au de unde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )