Libnet.ro
UNICEF

21:15

Premierul Dancila: Candidatul PSD la alegerile prezidentiale va intra in turul doi. Nici nu iau in calcul alta varianta

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila: Candidatul PSD la alegerile prezidentiale va intra in turul doi. Nici nu iau in calcul alta varianta

Premierul Dancila a participat la o conferinta de presa la PSD Mehedinti, unde a raspuns la intrebari legate de alegerile prezidentiale. in cadrul CEx a fost un vot in care, cu o singura. continuă pe Antena3

De ce nu mai castiga PSD alegerile prezidentiale?

Reuniunea recenta a CEx al PSD nu a adus clarificari in privinta celui care va fi candidatul la prez.

Dancila convoaca o sedinta a liderilor PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila ii baga in sedinta luni pe liderii PSD pentru a desemna candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Sunt mai multe nume vehiculate, dar un singur lucru cert e ca PSD va avea un.

Victor Ponta intervine in discutia despre candidatii PSD si ALDE la alegerile prezidentiale: Trebuie o schimbare profunda de sistem

Victor Ponta intervine in discutia despre candidatii PSD si ALDE la alegerile prezidentiale din acest an. Presedintele partidului Pro Romania a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care a precizat viziunea formatiunii politice pe care o conduce cu privire la candidati, aliante, functii. Victor Ponta, despre candidatii la alegerile prezidentiale: Sa fie .

Adrian Nastase, analiza sumbra pentru PSD: A pierdut trenul. Strategia pentru alegerile prezidentiale trebuia pornita de anul trecut

Adrian Nastase, fost presedinte al PSD si fost premier, sustine ca este din ce in ce mai evident ca PSD nu poate castiga alegerile prezidentiale. Fostul premier le sugereaza liderilor partidului sa se concentreze pe alegerile locale si parlamentare din 2020.

PSD, candidat propriu la alegerile prezidentiale

S-a votat candidat propriu al PSD pentru alegerile prezidentiale si negocieri cu ALDE si PRO Romania pentru sustinere. Stire in curs .

Decizie de ultima ora! PSD, candidat propriu la alegerile prezidentiale

S-a votat candidat propriu al PSD pentru alegerile prezidentiale si negocieri cu ALDE si PRO Romania pentru sustinere. Stire in curs .

FIREA, DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Mi-as dori foarte mult sa nu fie doar o participare formala

Firea afirma ca nu crede ca PSD are sanse sa castige alegerile prezidentiale fara o alianta cu partenerii traditionali de la ALDE si Pro Romania. in plus, Firea a spus ca si-ar dori sa nu fie doar o participare formala la alegerile prezidentiale.

De unde pot ridica persoanele cu dizabilitati biletele gratuite de calatorie. Premierul Dancila a facut anuntul oficial

Premierul Romaniei a anuntat oficial schimbarile aduse persoanelor cu dizabilitati. Acestea beneficiaza de bilete de calatorie gratuite. De unde pot fi procurate? Dancila, despre biletele gratuite de calatorie pentru persoanele cu dizabilitati DGASPC Sector 3 a anuntat beneficiile de facilitati in conformitate cu prevederile din Legea 4482006 privind protectia si promovarea drepturile persoanelor cu handicap.

Valeriu Steriu (PSD): Sunt convins ca Viorica Dancila ar intra in turul doi la prezidentiale, cu peste 30%. A crescut foarte mult de cand a preluat partidul

Premierul Viorica Dancila este considerat cel mai potrivit candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat deputatul Valeriu Steriu pentru RFI. Alesul social-democrat a precizat faptul ca Dancila a crescut foarte mult de cand a preluat partidul.

Mihai Fifor, despre prezidentiabilul PSD: Pe 23 iulie ar trebui sa avem o decizie. Din 10 august strangem semnaturi

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat, miercuri seara, ca pe 23 iulie se va intruni Comitetul Executiv National al partidului in cadrul caruia ar trebui decis candidatul pentru alegerile prezidentiale din partea PSD. Fifor a spus ca nu exclude niciun fel de alianta cu alte partide si ca nu isi doreste ca ALDE sa iasa de la guvernare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )