Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Dancila cere ancheta urgenta in cazul fetei ucise la Caracal

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila cere ancheta urgenta in cazul fetei ucise la Caracal

Premierul Dancila a spus ca a cerut ancheta urgenta in cazul adolescentei ucise in Caracal. Ceea ce e foarte trist e ca dincolo de cei care vor plati si de masurile stricte pe care le vom lua, acea. continuă pe Antena3

Cazul fetei disparute la Caracal. Ministrul Afacerilor Interne a cerut un raport referitor la procedura urmata de politisti

Ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a afirmat vineri ca a cerut un raport referitor la procedura urmata in cazul fetei ucise la Caracal si a precizat ca daca se dovedeste ca au fost intarzieri la interventie, cine este vinovat trebuie sa plateasca, indiferent ca este de la Politie sau de la STS.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

Ioan Buda: Seful Politiei Olt, demis in urma neregulilor in cazul fetei ucise in Caracal

Seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, a anuntat, vineri, ca l-a destituit din functie pe inspectorul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Olt, Cristian Voiculescu, care era imputernicit pe aceasta.

Norica Nicolai, despre cazul adolescentei ucise in Caracal: E inadmisibil. Dupa trei apeluri la 112 nu au fost capabili sa identifice locatia. Se impun demisii

Norica Nicolai a transmis la Antena 3, in cazul fetei ucise cu bestialitate in Caracal, ca e inadmisibil ca dupa trei apeluri disperate la 112 ale adolescentei, sistemul sa nu fie capabil sa identifice.

Verificari la Parchetul Judecatoriei Caracal privind modul in care s-a desfasurat ancheta in cazul fetei din Olt

Procurorul general Bogdan Licu a dispus verificari la Parchetul Judecatoriei Caracal privind modul in care s-a realizat supravegherea activitatii de cercetare penala in cazul fetei din judetul Olt care ar fi fost ucisa, anunta Parchetul General.

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, despre cazul fetei disparute in Caracal: Am cerut un raport referitor la procedura urmata

Ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a afirmat vineri ca a cerut un raport referitor la procedura urmata in cazul fetei disparute la Caracal si a precizat ca daca se dovedeste ca au fost intarzieri la.

Ministrul de Interne, despre cazul fetei de 15 ani: Cine este vinovat trebuie sa plateasca, indiferent ca este Politie sau STS

Noul ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga, anunta ca a cerut un raport urgent referitor la procedura care a fost urmata in cazul fetei de 15 ani din Olt care ar fi fost ucisa, spunand ca daca intr-adevar se dovedeste ca au fost intarzieri in modalitatea de interventie, cine este vinovat trebuie sa plateasca, indiferent ca este de la Politie sau de la STS.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului: Fac un apel catre Presedinte pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT

Premierul Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului crimelor din Caracal. intr-o postare pe Facebook, prim-ministrul anunta ca l-a trimis pe ministrul de Interne,.

Cum se apara STS in cazul fetei disparute in Caracal. Politia acuza Serviciul ca a dat coordonatele gresite

Acuzat de mai multe voci ca nu a dat localizari exacte in cazul apelurilor efectuate la 112 de adolescenta care ulterior a fost ucisa la Caracal, Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a transmis un comunicat in care incearca sa explice ce au facut, secunda cu secunda, operatorii serviciului de urgenta in timpul si dupa apelurile disperate ale tinerei.

Apelurile disperate ale fetei ucise. Primul apel a fost preluat de operatorul 112, joi, la ora 11:05:07

Dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. AlexandraMacesanu,una dintre fetele disparute, asunat joila 112 si a anuntat ca este tinuta captiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )