Libnet.ro
UNICEF

22:30

Premierul Dancila va discuta cu liderul PSD si cu ministrul Justitiei despre scandalul de la DNA

România Liberă România Liberă,
Premierul Dancila va discuta cu liderul PSD si cu ministrul Justitiei despre scandalul de la DNA

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca situatia de criza de la DNA va fi analizata atat i. continuă pe România Liberă

Liviu Plesoianu, mesaj pentru premierul Dancila: Romania, daca este bine guvernata, nu isi mai poate permite sa mearga mai departe in acest mod

Liviu Plesoianu a transmis o noua scrisoare deschisa catre premierul Dancila, dar si catre ministrul Justitiei si catre liderii coalitiei PSD-ALDE. Lucrurile sunt cat se poate de clare pentru toti oam.

il chem pe ministrul Justitiei la Guvern! Dancila, PRIMA MASURA in SCANDALUL momentului (VIDEO)

In plin scandal ce are in prim-plan Directia Nationala Anticoruptie DNA), ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este plecat in Japonia. Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca ii cere ministrului.

Viorica Dancila, dupa inregistrarile cu procurorii DNA: Ministrul Justitiei trebuie sa intervina

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca va avea o discutie cu ministrul Justitiei,Tudorel Toader, dupa ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat, duminica seara, la Antena 3, mai multe inregistrari din.

Ministrul Justitiei se intoarce de urgenta in tara in contextul scandalului DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se intoarce de urgenta in tara, din Japonia, dupa ce prim-ministrul Viorica Dancila i-a cerut sa revina in Romania in contextul scandalului declansat de fiul fostului sef al CJ Prahova prin prezentarea unor presupuse convorbiri intre el si fostul procuror DNA Mircea Negulescu.

Codrin Stefanescu catre ministrul Justitiei: Tudorele, fa ceva, ca nu se mai poate!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a facut un apel catre ministrul Justitiei, Tud.

Liviu Plesoianu explica de ce l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Dupa ce Monica Macovei l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, acesta primeste o noua lovitura chiar de la un deputat PSD. Liviu Plesoianu i-a trimis o scrisoare deschisa lui Tudorel Toader in care.

Membru CSM la bilantul Curtii de Apel Galati: Nu avem o colaborare cu ministrul Justitiei asa cum ne-am astepta

Judecatorul Lia Savonea, membru CSM, a avut o luare de pozitie impotriva manierei in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a inteles sa colaboreze cu forul diriguitor al Justitiei din Romania, in timp ce un alt membru CSM a punctat ironic maniera in care ar fi influentate instantele penale daca legile Justitiei ar trece de Parlament.

Primele imagini cu Tudorel Toader, in Japonia: Cu cine s-a intalnit ministrul Justitiei (FOTO)

Au aparut primele imagini din timpul vizitei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Japonia. Ministrul Justitiei de la Tokyo, Y333;ko Kamikawa, a publicat pe pagina a de Twitter, imagini de la intalnirea cu.

Scandalul de la DNA Ploiesti: Ministrul Justitiei se intoarce de urgenta in tara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti, ca isi intrerupe vizita in Japonia, dupa acuzatiile din ultimele zile la adresa DNA. Joi voi participa la sedinta de Guvern, a subliniat Tudorel Toader care se afla in aceste zile in Japonia, iar vizita trebuia sa se incheie duminica.

Gata! E OFICIAL! Tudorel Toader anunta MASURI in SCANDALUL DNA! Ministrul Justitiei a hotarat SOARTA lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face, luni dupa-amiazp, primele precizari in legatura cu scandalul din jurul DNA. Aflat intr-o vizita oficiala in Japonia, Toader a declarat pentru Antena 3 ca nu va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )