Libnet.ro
UNICEF

14:00

Premierul Dancila, discutii cu ambasadoarea Frantei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Dancila, discutii cu ambasadoarea Frantei

Premierul Viorica Dancila a avut, astazi, o intrevedere cu ambasadoarea Frantei, Michele Ramis, fiind abordate aspecte ale ultimelor evolutii de pe scena politica interna. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, discutii cu Michele Ramis, ambasadoarea Frantei

Premierul Viorica Dancila a avut, astazi, o intrevedere cu ambasadoarea Frantei, Michele Ramis, fiind abordate aspecte ale ultimelor evolutii de pe scena politica interna.

SONDAJ Credeti ca ii va demite premierul Dancila pe ministrii Dan si Melescanu?

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demiterea imediata a ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu, in urma dezastrului de la alegerile din diaspora. Ambii ministri au respins, tot miercuri, posibilitatea sa-si dea demisia. Joi, premierul Viorica Dancila a discutat situatia guvernarii, in timpul unei vizite neanuntate la Cotroceni. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca ii va demite premierul Dancila pe ministrii Dan si Melescanu?.

Premierul Dancila se opune demiterilor din Guvern cerute de presedintele Iohannis: Nu poti demite pe cineva fara sa analizezi cine a gresit

Premierul Dancila a declarat exclusiv, pentru Antena 3, ca nu poate demite imediat pe cineva din Guvern. Nu poti demite pe cineva fara a analiza cine a gresit, a spus Viorica Dancila. Premierul s-a.

Adrian Nastase, la discutii cu premierul Dancila, la Palatul Victoria

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie in doua dosare, se afla la Guvern pentru discutii cu premierul Viorica Dancila. Nastase anuntase marti infiintarea unui grup de sprijin pentru PSD, ca urmare a infrangerii fara precedent a formatiunii in alegerile europene.

Viorica Dancila, discutii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila si presedintele Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Stire in curs.

VIDEO. Premierul Dancila si ministrii, huiduiti de pelerinii veniti sa-l vada pe Papa Francisc / Presedintele Iohannis, primit cu aplauze

Premierul Viorica Dancila si ministrii au fost huiduiti de pelerinii venita la manifestarile cu ocazia vizitei Papei Francisc la Bucuresti. Nu a scapat nici presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, caruia oamenii i-au strigat Borfasule! si Demisia!. in schimb, presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat cu aplauze.

Premierul Dancila a anuntat ca ministrii vor fi evaluati

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca fiecare ministru va fi evaluat, precizand insa nu poate schimba un membru al Cabinetului daca si-a indeplinit programul de guvernare. Vom face o evaluar.

Gabriela Firea - intalnire cu premierul Dancila

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a ajuns, astazi, la Palatul Parlamentului, la grupul parlamentar al PSD, pentru a se intalni cu premierul Viorica Dancila pe tema problemelor din Bucuresti.

Premierul Dancila - audienta privata la Papa Francisc

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, astazi, o audienta privata la Papa Francisc, aflat intr-o vizita de stat si o calatorie apostolica in tara noastra, in cadrul careia a evocat nevoia de unitate si solidaritate resimtita in prezent la nivelul continentului european.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )