Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Dancila: Guvernul adopta o noua lege a turismului

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila: Guvernul adopta o noua lege a turismului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, inainte de sedinta de guvern, ca miercuri e adoptata o noua lege a turismului Un alt proiect important, care a fost elaborat in urma unor ample consultari cu mediul. continuă pe Antena3

Dancila: Guvernul va adopta noua lege a turismului

Premierul Viorica Dancila a spus, miercuri, inaintea sedintei Execxutivului, ca Guvernul va adopta noua lege a turismului, care prevede crearea unui sistem informatic de evidenta a activitatii de turism, cu scopul de a avea o evidenta mai clara a zonelor care au nevoie de imbunatatire.

VIORICA DANCILA: Guvernul va adopta noua Lege a turismului

Guvernul va adopta noua Lege a turismului, prin care promoveaza aceasta activitate ca factor de dezvoltare economica, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, decizie de ULTIM MOMENT despre noua lege a turismului. Ce presupune (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in sedinta de guvern, ca noua lege a turismului va fi adoptata miercuri. Este noua lege a turismului pe care o adoptam in cadrul sedintei de guvern de astazi.

Premierul Dancila: Guvernul PSD - ALDE a reusit sa faca functionala si atractiva schema de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor

Guvernul PSD - ALDE a reusit sa faca functionala si atractiva schema de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie, atat pentru companiile cu capital romanesc, cat si pentru.

Noua lege a turismului: Inspectori sub acoperire vor verifica hotelurile si pensiunile

Nua lege a turismului a fost adoptata miercuri de Guvern, printre prevederi numarandu-se dreptul de preferinta in inchirierea plajelor turistice pentru hotelurile care sunt in vecinatatea Marii Negre, redeschiderea birourilor externe de promovare turistica, dar si implementarea unor noi metode de control de tip mistery-guest. Aceeasi lege prevedeinfiintarea unui sistem Informatic de Evidenta a Activitatii de Turism din Romania SIEATR).

Finantare de la stat pentru proiecte cruciale. Viorica Dancila: Guvernul se implica astfel in sustinerea investitiilor

Premierul Viorica Dancila Guvernul se implica astfel in sustinerea investitiilor, in domenii cu un impact major in economie, dar si cu un impact social, cum ar fi industria auto, industria.

Premierul Dancila, mesaj dupa tragedia din Sri Lanka

Premierul Dancila a condamnat, duminica, atacurile din Sri Lanka si a transmis condoleante sincere. Romania condmana atacurile din Sri Lanka si transmite sincere regrete pentru victimele care si-au.

Premierul Dancila: Am marit bugetul pentru educatie cu aproape 47% in acest an

Premierul Viorica Dancila a declarat masurile pe care le-a luat Guvernul PSD-ALDE in domeniul educatiei. Educatia este o prioritate a Guvernului PSD-ALDE, alaturi de Sanatate. Actionam pe mai multe.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif: Schimbari radicale in noua lege adoptata de Guvern

Legea turismului era o prioritate, a declarat miercuri, ministrul Turismului, Bogdan Trif, dupa ce proiectul noii legi a acestui domeniu a adoptat miercuri de Guvern. Legea turismului a fost o prioritate, .

Guvernul adopta coplata serviciilor medicale la privat. Ce presupune noua coplata propusa de Ministerul Sanatatii?

Guvernul va adopta, in sedinta de miercuri, un proiect de act normativ care prevede ca asiguratii care opteaza pentru servicii medicale in mediul privat sa poata plati o contributie personala pentru a acoperi diferenta dintre tarifele acordate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )