Libnet.ro
UNICEF

12:00

Premierul Dancila: intalnirile pe care le-am avut in SUA au repus Romania pe harta mondiala

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila: intalnirile pe care le-am avut in SUA au repus Romania pe harta mondiala

Premierul Viorica Dancila a declarat ca intrevederile pe care le-a avut cu oficiali americani in cadrul vizitei efectuate in SUA in perioada 23-26 martie au repus Romania pe harta mondiala. Au fost ?. continuă pe Antena3

IN SUA: Premierul Dancila, la dejunul in onoarea femeilor lider

Prim-ministrul Viorica Dancila, aflata in vizita in Statele Unite ale Americii pentru a participa la Conferinta Politica a AIPAC, a fost invitata la un dejun oficial organizat in onoarea femeilor lider.

Ambasadorul Palestinei: Premierul Dancila distruge speranta ca Romania sa devina membra a Consiliului de Securitate al ONU / incearca sa joace un joc pe care nu il poate juca

Prin declaratia de mutare a Ambasadei Israelului de la Tel Aviv la Ierusalim, premierul Viorica Dancila va distruge sperantele ca Romania sa fie votata de statele arabe in Consiliul de Securitate al ONU, spune Ambasadorul Palestinei in Romania, Fuad Kokaly. El considera ca Viorica Dancila incearca sa joace un joc pe care nu il poate juca.

KLAUS IOHANNIS: Premierul Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba, aratand ca Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei s-a simtit jignit de declaratiile acesteia si, de aceea, si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Romania.

Premierul Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim. Prim-ministrul a facut afirmatia duminica, la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )