Libnet.ro
UNICEF

10:15

Premierul Dancila recunoaste ca i-a amenintat cu excluderea pe cei care vor vota motiunea impotriva sa: Am spus acest lucru (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Dancila recunoaste ca i-a amenintat cu excluderea pe cei care vor vota motiunea impotriva sa: Am spus acest lucru (VIDEO)

Premierul Dancila, presedintele interimar al PSD, recunoaste ca i-a amenintat cu excluderea pe toti cei care ar putea vota motiunea impotriva, potrivit stiripesurse. ro. Am spus acest lucru, dar excluderea. continuă pe B1

Dancila recunoaste ca a amenintat cu excluderi in cazul votarii motiunii de cenzura de alesi ai PSD

Premierul Viorica Dancila a recunoscut, intr-o conferinta de presa, faptul ca le-a transmis deputatilor si senatorilor ca risca excluderea din partid, in cazul in care vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului pe care il conduce.

intalnire cruciala la Palatul Victoria. Viorica Dancila: Cei care vor sa voteze motiunea de cenzura sa iasa in fata

UPDATE in sedinta care se desfasoara marti la Palatul Victoria,premierul Viorica Dancilaa declarat potrivit unor surse,ca ar fi bine sa se ridice in picioare politicienii care vor sa.

Premierul Dancila a pus capat zvonurilor: Va fi sau nu amanat congresul PSD de pe 29 iunie?

Premierul Viorica Dancila a respins, miercuri, zvonurile potrivit carora congresul PSD programat pentru data de 29 iunie va fi amanat, subliniind ca o decizie in acest sens a fost luata deja intr-o sedinta a.

Murad: Peste 10% dintre cei care aveau rezervari la mare le-au anulat din cauza reparatiilor pe autostrada spre Constanta

Peste 10% dintre turistii care isi facusera rezervari pentru litoralul romanesc le-au anulat din cauza lucrarilor de reparatii care se executa pe Autostrada Soarelui A2), a declarat, marti, presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )