Libnet.ro
UNICEF

07:30

intalnire cruciala la Palatul Victoria. Viorica Dancila: Cei care vor sa voteze motiunea de cenzura sa iasa in fata

Antena3 Antena3,
intalnire cruciala la Palatul Victoria. Viorica Dancila: Cei care vor sa voteze motiunea de cenzura sa iasa in fata

UPDATE in sedinta care se desfasoara marti la Palatul Victoria,premierul Viorica Dancilaa declarat potrivit unor surse,ca ar fi bine sa se ridice in picioare politicienii care vor sa. continuă pe Antena3

intalnire cruciala la Palatul Victoria. Viorica Dancila cauta solutii pentru primarii nemultumiti

Premierul Viorica Dancila se intalneste marti cu primarii marilor orase pentru a gasii solutii la problemele financiare invocate de ei. La intalnirea care ar urma sa aiba loc la Palatul Victoria incepan.

Viorica Dancila se intalneste, marti, cu Gabriela Firea si cu primarii de sectoare la Palatul Victoria: Discutiile, in contextul falimentului nedeclarat al Capitalei

Premierul Viorica Dancila a convocat marti, la sediul Guvernului, o intalnire de lucru cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si cu primarii de sectoare, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Ex.

Gabriela Firea, primele declaratii dupa intalnirea cu Viorica Dancila de la Palatul Victoria: Este un deficit de un miliardde lei pe care trebuie sa-l compensam

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit marti cu primarii marilor orase pentru a gasisolutii la problemele financiare invocate de ei. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a precizat ca asteapt?.

Viorica Dancila, aparitie misterioasa la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investire. Ce mesaj transmite tinuta abordata de premier

Fiecare aparitie a Vioricai Dancila este atent analizata, mai ales dupa ce liderul Partidului Social, Liviu Dragnea, a fost condamnat la inchisoare. Tinuta pe care a ales-o premierul are o semnificatie aparte. Ce semnifica nuanta rochiei? Viorica Dancila, aparitie atent analizata de la Palatul Cotroceni Noii ministri au depus juramintele la Palatul Cotroceni. Ana Birchall [] .

IERI: Viorica Dancila - intalnire cu ambasadorul Germaniei

Premierul Viorica Dancila a avut, ieri, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Federale Germania, Cord Meier-Klodt, discutiile vizand relatiile germano-romane si importanta minoritatii germane din Romania si a comunitatii romanesti din Germania.

Viorica Dancila, lovitura fatala pentru Liviu Dragnea: Poate a avut si el vina lui. O singura tema nu ne-a facut bine!

Viorica Dancila a dat o lovitura de la distanta lui Liviu Dragnea in momentul in care a afirmat ca rezultatul slab de la alegerile europarlamentare a fost cauzat de fostul sef PSD. Desi se fereste sa faca acuzatii, premierul Romaniei crede ca Dragnea a avut si el vina lui. Deja este al treilea prim-ministru care [] .

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

Ludovic Orban, despre candidatura premierului la sefia PSD: Tara arde si Viorica Dancila se piaptana

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat ironic anuntul premierului Viorica Dancila potrivit caruia aceasta va candida la presedintia PSD. Tara arde si Viorica Dancila se piaptana. Asta e important.

Viorica Dancila, despre intarzierile de luni de zile ale burselor pentru elevi: Iubesc copiii, dar bursele sunt date de administratia locala

In contextul in care elevii vor intra in vacanta de vara fara sa-si fi primit bursele, premiarul Viorica Dancila declara ca iubeste copiii, motiv pentru care guvernul PSD a si majorat bursele si alocatiile si a dat vina pe administratia locala de intarzierea acestora.

VIORICA DANCILA: Nu ne punem problema taierilor de salarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca Guvernul in niciun caz nu-si pune problema taierilor de salarii in sectorul public, adaugand ca Executivul urmeaza sa aplice de la 1 septembrie cresterea punctului de pensie si a indemnizatiei minime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )