Libnet.ro
UNICEF

22:30

Premierul Dancila: Republica Moldova si statele din Balcanii de Vest au dreptul sa adere la UE, iar integrarea lor ar intari blocul comunitar Ce acord a semnat PSD cu partidele de centru-stanga din regiune

B1 B1,
Premierul Dancila: Republica Moldova si statele din Balcanii de Vest au dreptul sa adere la UE, iar integrarea lor ar intari blocul comunitar Ce acord a semnat PSD cu partidele de centru-stanga din regiune

Republica Moldova, statele din Balcanii de Vest si Georgia au dreptul de a adera la UE, iar integrarea europeana a acestor tari va intari blocul comunitar si va consolida pacea, a afirmat premierul Viorica. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: Integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest va intari Uniunea Europeana

Integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest va intari Uniunea Europeana si va consolida pacea, solidaritatea, prosperitatea in regiunea balcanica, a declarat premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, la evenimentul de semnare a Declaratiei comune privind integrarea tarilor din Balcanii de Vest in UE, informeaza Agerpres.

Dionis Cenusa: Republica Moldova se misca concomitent spre Est si spre Vest

Miscarile concomitente in directiile Est si Vest efectuate in primele 100 de zile de guvernare produc rezultate pentru Moldova, scrie analistul politic Dionis Cenusa intr-unarticol de analiza pentru Agentia IPN.

Viorica Dancila s-a intalnit cu stanga balcanica si a semnat un angajament pentru integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest

PSD a gazduid marti la Palatul Parlamentului forumul Integrarea Balcanilor de Vest in Uniunea Europeana, anunta premierul Viorica Dancila. Aceasta adauga ca la intalnire au participat forte politice de centru-stanga din zece state ale regiunii balcanice si Estul Europei si ca s-a semnat un acord pentru modernizarea nationala a statelor respective.

Republica Moldova va beneficia de un suport bugetar de 3 milioane de dolari

Republica Moldova va beneficia de un suport bugetar suplimentar de 3 milioane de dolari, ca urmare a modificarii Acordului de Finantare intre Republica Moldova si Asociatia Internationala de Dezvoltare si a Acordului de imprumut intre Moldova si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, care sprijina reforma Guvernului de la Chisinau, in administrarea fiscala.

Pavel Filip, la Bucuresti: Noua guvernare indeparteaza Republica Moldova de UE si Romania

Presedintele PDM, Pavel Filip, se afla intr-o vizita de doua zile la Bucuresti, unde participa la Forumul Regional al PSD Romania. Potrivit unui comunicat de presa, conducerea PDM si cea a PSD au discutat inclusiv despre situatia politica din Republica Moldova si cea din Romania.

Tanara din Moldova, ucisa cu cruzime de sotul gelos in Italia. Te omor, apoi ma sinucid. Trei copile au ramas fara mama

O tanara din Republica Moldova fost ucisa cu salbaticie de sotul ei, in Italia, dupa o casnicie de 13 ani. Femeia in varsta de 36 de ani, mama a trei copii, a fost injunghiata fara mila de.

ZIUA PROFESORULUI. Mesajul transmis de premierul Dancila: Rolul profesorilor este esential

Viorica Dancila a transmis un mesaj cu ocazia Zilei internationale a Profesorului. Premierul sustine ca dezvoltarea unei tari se raporteaza si la nivelul de educatie al populatiei, unde.

Premierul Dancila - intrevedere cu ministrul macedonean al Apararii

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere, marti, cu ministrul Apararii Nationale din Repu.

Milioane de euro investiti in sisteme informationale nefunctionale in sectorul de sanatate din Republica Moldova

Sistemul Informational Automatizat pentru Asistenta Medicala Primara, care sa ofere si posibilitatea programarii online la medicul de familie, ramane nefunctional. Solicitata de IPN, Ala Nemerenco, ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, a spus ca toate sistemele informationale din sectorul de sanatate, lansate anterior si care au costat statul milioane de euro, au fost prost construite, transmite IPN.

Un nou derapaj marca Liviu Alexa: Seful PSD Cluj i-a numit boschetari de presa pe jurnalistii clujeni, care il reclamasera la premierul Dancila

Liviu Alexa, presedintele PSD Cluj, i-a numit boschetari de presa pe jurnalistii din Asociatia Profesionistilor de Presa Cluj, care ii adresasera o scrisoare de protest premierului Viorica Dancila,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )