Libnet.ro
UNICEF

13:45

Premierul Dancila a trimis Corpul de control la Tarom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Dancila a trimis Corpul de control la Tarom

Guvernul a anuntat astazi ca din dispozitia premierului Viorica Dancila, Corpul de control al prim-ministrului a declansat o actiune de control la compania de stat Tarom. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila a trimis corpul de control la Tarom pentru a verifica modul n care au fost vndute doua aeronave Airbus A310

Premierul Viorica Dancila a cerut luni o actiune de control la Compania Nationala de Transporturi Aeriene TAROM S. Astfel, Corpul de control al prim-ministrului urmeaza sa verifice printre altele si modul in care au fost vandute in 2018 doua aeronave Airbus A310.

Premierul a trimis Corpul de control la Tarom

Premierul Viorica Dancila a trimis, luni, Corpul de control al prim-ministrului la compania nationala aeriana Tarom. Controlul vizeaza, printre altele, modul in care au fost instrainate, anul trecut, doua aeronave Airbus A310.

Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de control la Tarom

Guvernul a anuntat, astazi, ca din dispozitia premierului Viorica Dancila, Corpul de control al prim-ministrului a declansat o actiune de control la compania de stat Tarom.

Viorica Dancila a trimis Corpul de control la Tarom: Care este motivul

Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de control la Tarom sa verifice cum au fost vandute doua dintre aeronavele Airbus A310, anul trecut. in replica, directorul general al companiei spune ca ancheta.

PENTRU A DISCUTA DESPRE LEGEA BUGETULUI: Primarii de municipii solicita o intalnire urgenta cu premierul Dancila

Primarii de municipii din tara noastra acuza Guvernul de lipsa de transparenta in constructia bugetului pentru anul 2019 si afirma ca este pentru prima data cand nu au fost consultati, ba mai mult, solicitarile lor privind dialogul au fost refuzate.

Corpul de control al premierului Dancila verifica compania aeriana TAROM

Corpul de control al premierului Viorica Dancila a declansat, luni, o actiune de verificare la Compania Nationala de Transporturi Aeriene TAROM), se arata intr-un comunicat emis de Guvern.

Premierul Dancila, declaratie la Guvern: Presedintele sa respecte decizia CCR si sa semneze decretele de numire a ministrilor Transporturilor si Dezvoltarii

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat vineri presedintelui Klaus Iohannis sa respecte decizia CCR si sa semneze decretele de numire pentru Dezvoltare si Transporturi. Guvernul a respectat toate.

Premierul Dancila, interviu exclusiv la Antena 3: S-a indus chiar de la nivel national ca nu suntem in stare sa preluam Presedintia Consiliului European

Premierul Viorica Dancila a acordat un interviu in exclusivitate Sabinei Iosub, unde a vorbit despre intalnirile ministrilor cu liderii europeni. Au fost intalniri extrem de importante. Ministrii cabinetul.

Premierul Dancila, interviu exclusiv la Antena 3: Romania nu a incalcat statul de drept. Cred ca acest subiect va aduce un prejudiciu tarii

Premierul Viorica Dancila a acordat un interviu in exclusivitate Sabinei Iosub, unde a vorbit despre intalnirile ministrilor cu liderii europeni. Au fost intalniri extrem de importante. Ministrii cabinetul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )