Libnet.ro
UNICEF

17:45

Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de control la Tarom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de control la Tarom

Guvernul a anuntat, astazi, ca din dispozitia premierului Viorica Dancila, Corpul de control al prim-ministrului a declansat o actiune de control la compania de stat Tarom. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila a trimis corpul de control la Tarom pentru a verifica modul n care au fost vndute doua aeronave Airbus A310

Premierul Viorica Dancila a cerut luni o actiune de control la Compania Nationala de Transporturi Aeriene TAROM S. Astfel, Corpul de control al prim-ministrului urmeaza sa verifice printre altele si modul in care au fost vandute in 2018 doua aeronave Airbus A310.

Premierul a trimis Corpul de control la Tarom

Premierul Viorica Dancila a trimis, luni, Corpul de control al prim-ministrului la compania nationala aeriana Tarom. Controlul vizeaza, printre altele, modul in care au fost instrainate, anul trecut, doua aeronave Airbus A310.

Viorica Dancila a trimis Corpul de control la Tarom: Care este motivul

Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de control la Tarom sa verifice cum au fost vandute doua dintre aeronavele Airbus A310, anul trecut. in replica, directorul general al companiei spune ca ancheta.

Premierul Dancila a trimis Corpul de control la Tarom

Guvernul a anuntat astazi ca din dispozitia premierului Viorica Dancila, Corpul de control al prim-ministrului a declansat o actiune de control la compania de stat Tarom.

Primarii marilor orase, n frunte cu Robert Negoita, o ataca pe Viorica Dancila pe tema bugetului: Este prima oara n istoria Asociatiei Municipiilor cnd cererile noastre de dialog sunt refuzate de guvern

Primarii marilor orase, multi dintre ei PSD, anunta ca au decis convocarea Comitetului director al Asociatiei Municipiilor din Romania AMR) si ii invita la sedinta pe premierul Viorica Dancila si pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pe tema proiectului de buget pe acest an, despre care edilii spun ca au aflat din presa si ca ar contine cifre ingrijoratoare. Primarii ii cer premierului sa se intalneasca cu ei, avand in vedere ca pana in prezent nu exista nicio informatie oficiala privind fundamentarea bugetelor locale in cadrul Legii bugetului de stat si spun ca este prima data in istoria AMR cand cererile de dialog sunt refuzate de guvern.

Avionul cu care Viorica Dancila venea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu. Decizia a apartinut pilotului

Un avion care efectua un zbor charter, la bordul caruia se afla premierul Viorica Dancila, a aterizat joi seara, pe aeroportul din Sibiu, decizia apartinand pilotului aeronavei, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al Aeroportului International din Sibiu, Alexandra Pacurar.

Viorica Dancila ii cere din nou lui Iohannis sa numeasca ministri la Transporturi si Dezvoltare

Premierul Viorica Dancila i-a cerut, vineri, public, presedintelui Klaus Iohannis sa numeasca ministri la Ministerul Dezvoltarii si la cel al Transporturilor.

Corpul de control al premierului Dancila verifica compania aeriana TAROM

Corpul de control al premierului Viorica Dancila a declansat, luni, o actiune de verificare la Compania Nationala de Transporturi Aeriene TAROM), se arata intr-un comunicat emis de Guvern.

Viorica Dancila vrea in Cartierul Primaverii, vecina cu Basescu si Iohannis. Premierul si-a adjudecat fosta vila a fiului de suflet al lui Ion Iliescu (FOTO)

Ajunsa in fruntea Guvernului Romaniei, Viorica Dancila vrea sa se mute in zona exclusivista a Capitalei, si anume cartierul Primaverii. Premierul va fi in curand vecina cu Traian Basescu si Klaus.

Timmermans, scrisoare adresata premierului Viorica Dancila pe tema OUG privind recursul in anulare

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a trimis joi, 24 ianuarie, o scrisoare premierului Viorica Dancila legata de o posibila ordonanta de urgenta care sa introduca recursul in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )