Libnet.ro
UNICEF

18:15

Premierul desemnat Ludovic Orban viseaza frumos: Putem castiga alegerile prezidentiale din primul tur. De ce acest scenariu e aproape imposibil

Antena3 Antena3,
Premierul desemnat Ludovic Orban viseaza frumos: Putem castiga alegerile prezidentiale din primul tur. De ce acest scenariu e aproape imposibil

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Targoviste, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat,. continuă pe Antena3

Ce le-a cerut premierul desemnat Ludovic Orban. Aproape toti ministri au facut lucrul asta!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca ministrii propusi sunt pregatiti de audierile din comisiile parlamentare, mentionand ca le-a solicitat acestora sa se duca la ministere pentru a solicita.

Premierul desemnat Ludovic Orban, anunt important despre cresterea salariului minim

Majorarea salariului minim brut pe economie este o decizie care trebuie elaborata in parteneriat cu Consiliul tripartit si trebuie gasit un mecanism obiectiv pentru a efectua aceasta crestere, a declarat marti pre.

LUDOVIC ORBAN: PNL poate castiga alegerile din primul tur

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Targoviste, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat, Ludovic Orban, informeaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: PNL a sustinut intotdeauna pensiile pentru militari, chiar daca sustinem principiul contributivitatii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a subliniat, marti, ca PNL a sustinut intotdeauna pensiile de serviciu pentru cadrele militare, chiar daca se pronunta pentru principiul contributivitatii.

LUDOVIC ORBAN: Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, anunta ca a semnat acorduri si intelegeri cu grupul minoritatilor nationale, cu PMP, USR, UDMR si ALDE, avand sprijinul pentru investirea Guvernului. Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului. Sigur, negocierile continua, pentru ca vrem sa ne luam o marja pentru situatiile in care apar absente neasteptate, spune el.

Ludovic Orban crede ca Iohannis poate fara nicio problema sa castige alegerile inca din primul tur

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat, Ludovic Orban, intr-un mesaj motivational la Targoviste. Va garantez ca avem aceasta capacitate de a le castiga chiar la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a spus seful PNL.

Saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat

Guvernul Ludovic Orban, saptamana decisiva. S-a anuntat o noua problema pentru premierul desemnat. Cum merg negocierile? Urmeaza o saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat Negocierile duse de premierul desemnat Ludovic Orban cu partidele parlamentare sunt pe ultima suta de metri. Optiunile de ministri pentru fiecare portofoliu sunt asternute pe .

Ludovic Orban, solicitare pentru MINISTRII propusi: Sa mearga sa afle situatia concreta Ce spune PREMIERUL DESEMNAT despre propunerea de comisar european (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca le-a solicitat ministrilor propusa sa mearga la ministere pentru a afla situatia concreta. Componenta Guvernului Orban: Vezi lista completa a.

Ministrii propusi de premierul desemnat Orban, audiati in Parlament

Ministrii propusi de premierul desemnat Ludovic Orban sunt audiati, incepand de marti, in Parlament,.

Ludovic Orban dezvaluie ce i-a pus sa faca pe viitorii ministri: Le-am spus sa se duca la ministere si sa afle situatia concreta

Premierul desemnat, Ludovic Orban, este sigur pe ministri care ar urma sa compuna Guvernul, daca acesta va fi investit. Orban a declarat ca toti sunt pregatiti pentru audierile din comisiile parlamentare,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )