Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce le-a cerut premierul desemnat Ludovic Orban. Aproape toti ministri au facut lucrul asta!

Antena3 Antena3,
Ce le-a cerut premierul desemnat Ludovic Orban. Aproape toti ministri au facut lucrul asta!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca ministrii propusi sunt pregatiti de audierile din comisiile parlamentare, mentionand ca le-a solicitat acestora sa se duca la ministere pentru a solicita. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, anunta ca a semnat acorduri si intelegeri cu grupul minoritatilor nationale, cu PMP, USR, UDMR si ALDE, avand sprijinul pentru investirea Guvernului. Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului. Sigur, negocierile continua, pentru ca vrem sa ne luam o marja pentru situatiile in care apar absente neasteptate, spune el.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va aloca resurse pentru proiectele de dezvoltare eficiente

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat presedintele PNL si premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal, care se desfasoara astazi la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Ludovic Orban dezvaluie ce i-a pus sa faca pe viitorii ministri: Le-am spus sa se duca la ministere si sa afle situatia concreta

Premierul desemnat, Ludovic Orban, este sigur pe ministri care ar urma sa compuna Guvernul, daca acesta va fi investit. Orban a declarat ca toti sunt pregatiti pentru audierile din comisiile parlamentare,.

Saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat

Guvernul Ludovic Orban, saptamana decisiva. S-a anuntat o noua problema pentru premierul desemnat. Cum merg negocierile? Urmeaza o saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat Negocierile duse de premierul desemnat Ludovic Orban cu partidele parlamentare sunt pe ultima suta de metri. Optiunile de ministri pentru fiecare portofoliu sunt asternute pe .

Ludovic Orban a facut anuntul. Cate voturi a reusit premierul desemnat pentru a fi votat guvernul liberal

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului si mai exista angajamente din partea a cel putin noua parlamentari in acest sens. Voturi institutionale.

Ludovic Orban, solicitare pentru MINISTRII propusi: Sa mearga sa afle situatia concreta Ce spune PREMIERUL DESEMNAT despre propunerea de comisar european (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca le-a solicitat ministrilor propusa sa mearga la ministere pentru a afla situatia concreta. Componenta Guvernului Orban: Vezi lista completa a.

Rasturnare de situatie in privinta guvernului Orban. Anuntul-surpriza facut de premierul desemnat

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului si mai exista angajamente din partea a cel putin noua parlamentari in acest sens. Voturi institutionale.

Ludovic Orban acuza guvernul demis ca face angajari pe toate posturile vacante din institutii publice pentru a-si fixa oamenii pe posturi

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza Guvernul demis ca organizeaza concursuri in institutii publice pe posturi care fie au fost vacante, fie au fost ocupate prin delegare, scopul fiind, in opinia lui Orban, acela ca PSD sa isi fixeze clientela politica pe posturi. Liderul PNL anunta in aceste conditii ca viitorul Guvern va da OUG pentru reorganizarea ministerelor si va anula concursurile organizate fara respectarea legii.

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se auto-propuna comisar european: O bazaconie

Premierul desemnat Ludovic Orban a caracterizat drept o bazaconie scenariul potrivit caruia Viorica Dancila ar putea sa se auto-propuna comisar european daca Parlamentul investeste noul Guvern.

Breaking news! Ludovic Orban a facut marele anunt legat de investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni ca prin acordurile incheiate cu grupul minoritati.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )