Libnet.ro
UNICEF

10:15

Subiectele zilei: Absurditatea perfecta/ Viorica Dancila se joaca de-a mutatul ambasadei; Sabotata de incompetenta propriului guvern, Marea Britanie se indreapta spre haos.

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Absurditatea perfecta/ Viorica Dancila se joaca de-a mutatul ambasadei; Sabotata de incompetenta propriului guvern, Marea Britanie se indreapta spre haos.

Cristian Tudor Popescu a explicat la Digi24 de ce aceasta declaratie este lipsita de logica, in conditiile in care este asteptat raportul Ministerului de Externe, care ar putea duce si la ideea neschimbarii locului ambasadei. De ce s-a mai facut acest raport, aceasta cercetare tehnica, de vreme ce premierul Dancila oricum vrea sa mute ambasada? Absurditatea perfecta. continuă pe Hotnews

TURCAN (PNL): Viorica Dancila trebuie sa-si dea demisia imediat

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, astazi, ca anularea vizitei regelui Iordaniei in Romania, dupa anuntul premierului Viorica Dancila cu privire la mutarea ambasadei Israelului, este de o gravitate maxima.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA. Ce i-a spus Mike Pence la intalnirea din Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, in marja reuniunii AIPAC ce are loc la Washington. Potrivit unui anunt al Guvernului, discutiile s-au desfasurat.

LUDOVIC ORBAN: Solicitam demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea noua gafa monumentala facuta de un reprezentant al Romaniei nu s-ar mai fi facut.

Efectul Viorica Dancila: Forumul de Afaceri Romania Iordania, anulat

Forumul de Afaceri Romania Iordania, programat pentru marti, 26 martie , nu va mai avea loc, ca urmare a faptului ca intreaga delegatie a Regatului Hasemit al Iordaniei si-a anulat vizita oficiala in Romania, se arata intr-un comunicat de presa al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR). Aceasta anulare a vizitei are la baza declaratiile premierului Viorica Dancila cu privire la mutarea ambasadei la Ierusalim.

Viorica Dancila: Ma astept la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban

Premierul Viorica Dancila a spus ca se asteapta la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban in urma declaratiilor sustinute la Washington privind mutareaAmbasadeiRomaniei din.

Premierul Viorica Dancila, in direct din Washington: Declaratia presedintelui Iohannis nu a facut decat sa ma dezamageasca

Premierul Viorica Dancila face declaratii la Antena 3 din Washinton. Stire in curs .

Premierul Viorica Dancila, in direct din Washington, despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Declaratia lui Iohannis ma dezamageste, opinia mea este ca trebuie sa facem acest pas

Premierul Viorica Dancila face declaratii la Antena 3 din Washinton. Stire in curs .

Benjamin Netanyahu, despre mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim: O felicit pe prietena mea Viorica Dancila, pentru anuntul facut

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a felicitat-o duminica pe Viorica Dancila, dupa ce aceasta a anuntat ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. intr-un mesaj publicat pe.

Premierul israelian Benyamin Netanyahu: O felicit pe prietena mea, Viorica Dancila, pentru decizia mutarii ambasadei la Ierusalim

Premierul Benyamin Netanyahu o felicitat-o, intr-o postare pe Twitter, pe Viorica Dancila pentru anuntul referitor la mutarea ambasadei romane la Ierusalim. O felicit pe prietena mea, premierul Romaniei.

Viorica Dancila, GAFA in vizita din SUA: Ce cuvant i-a dat batai de cap (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa. Aflata in Statele Unite, la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice AIPAC), sefa Guvernului a pronuntat Champ David in loc de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )