Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premierul Frantei doreste in continuare sa sanctioneze regimul sirian

Adevărul Adevărul,
Premierul Frantei doreste in continuare sa sanctioneze regimul sirian

Jean-Marc Ayrault, prim-ministrul Frantei, a declarat luni ca Franta doreste in continuare sa amendeze regimul sirian pentru folosirea de arme chimice impotriva populatiei, urmand sa actioneze ferm si proportionat. continuă pe Adevărul

Putin: Acuzatiile privind folosirea de arme chimice de catre regimul sirian, o absurditate totala

Presedintele rus, Vladimir Putin, a calificat, sambata, drept o absurditate totala acuzatiile privind folosirea de arme chimice de catre regimul sirian si a cerut Statelor Unite ale Americii sa prezinte dovezile unei eventuale implicari a regimului sirian, relateaza AFP si Reuters.

Atacul din Siria de pe 21 august, pornit din zone controlate de regimul sirian: Cel putin 281 de morti, identificati in urma atacului

Atacul chimic de la 21 august, langa Damasc, a fost comis de regimul sirian si s-a soldat cu cel putin 281 de morti, in special in randul populatiei civile, potrivit unor informatii apartinand.

Putin a cerut Statelor Unite sa furnizeze proba folosirii armelor chimice de catre regimul sirian

Vladimir Putin a cerut, sambata, Statelor Unite sa furnizeze probele conform carora regimul de la Damasc a folosit arme chimice, relateaza AFP. Cu privire la pozitia prietenilor nostri americani, care.

Secretarul de Stat american: Regimul sirian a folosit arme chimice

Secretarul de Stat american, Joh Kerry, a declarat, vineri, ca regimul de la Damasc a folosit arme chimice in atacul de la 21 august, in urma acestuia fiind ucise 1. 429 de persoane, dintre care 426 de copii. Stim.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )