Libnet.ro
UNICEF

17:15

Premierul Grindeanu, reactie dura in criza vaccinurilor: Este inadmisibil ce s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Premierul Grindeanu, reactie dura in criza vaccinurilor: Este inadmisibil ce s-a intamplat

Premierul Sorin Grindeanu a avut o reactie dura, joi, in privinta crizei vaccinurilor, dupa ce 23 de copii au murit din cauza epidemiei de rujeola. Este inadmisibil ce s-a. continuă pe Antena3

Premierul Grindeanu, afectat direct de LIPSA VACCINURILOR: Am doi copii si nu mi-a fost usor sa gasesc vaccinurile necesare (FOTO)

Lipsa vaccinurilor in tara noastra afecteaza totii parinti, indiferent de functia pe care o detin. Printre acestia, jurnalista Sanda Nicola si premierul Sorin Grindeanu. Sanda a anuntat ca va merge.

Grindeanu, reactie la hotararea CEDO: Decizia nu ne duce in situatia de a plati sume mari de bani / Avem timp sa facem un plan bine asezat

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti ca decizia CEDO nu ne duce in situatia de a plati sume mari de bani, cu referire la decizia-pilot a Curtii Europene a Drepturilor Omului privind conditiile din penitenciare. Grindeanu a mai spus ca Avem timp sa facem un plan bine asezat pentru a fi prezentat CEDO, anuntand ca a discutat deja cu ministrul Tudorel Toader: sunt convins ca va veni in ritmul potrivit cu acest plan de masuri.

Premierul Grindeanu a anuntat ca a introdus pe SEAP documentatia pentru podul peste Dunare la Braila

De asemenea, premierul a precizat ca podul va avea o conexiune rutiera buna cu Galatiul, iar valoarea de aproximativ 500 de milioane de euro este suportata din fonduri europene.

Premierul Grindeanu indeamna Fiscul sa continue aplicarea masurilor pentru cresterea gradului de colectare a veniturilor la bugetul de stat

Premierul Sorin Grindeanu i-a transmis Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) sa continue aplicarea masurilor necesare pentru imbunatatirea gradului de colectare a veniturilor la bugetul de stat.

Guvernatorul Deltei Dunarii, Grigore Baboianu, a fost demis din functie de catre premierul Grindeanu, dupa ce l-a criticat pe Dragnea pentru partida de pescuit de la inceputul lunii aprilie

Premierul Sorin Grineanu l-a eliberat, luni, pe Grigore Baboianu din functia de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, care, in urma cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )