Libnet.ro
UNICEF

18:00

Premierul Grindeanu, afectat direct de LIPSA VACCINURILOR: Am doi copii si nu mi-a fost usor sa gasesc vaccinurile necesare (FOTO)

B1 B1,
Premierul Grindeanu, afectat direct de LIPSA VACCINURILOR: Am doi copii si nu mi-a fost usor sa gasesc vaccinurile necesare (FOTO)

Lipsa vaccinurilor in tara noastra afecteaza totii parinti, indiferent de functia pe care o detin. Printre acestia, jurnalista Sanda Nicola si premierul Sorin Grindeanu. Sanda a anuntat ca va merge. continuă pe B1

Premierul Grindeanu, reactie dura in criza vaccinurilor: Este inadmisibil ce s-a intamplat

Premierul Sorin Grindeanu a avut o reactie dura, joi, in privinta crizei vaccinurilor, dupa ce 23 de copii au murit din cauza epidemiei de rujeola. Este inadmisibil ce s-a.

Eleva care se ia la tranta cu sistemul: Cei doi copii din Retezat si-au pierdut viata din cauza iresponsabilitatii parintilor

Anna Andronache, eleva in clasa a VII-a la Scoala Coresi din Targoviste, un adevarat fenomen de lupta impotriva sistemului educational din Romania, acuza pe Facebook faptul ca cei doi copii din Retezat, surprinsi de avalansa, si-au pierdut viata din cauza iresponsabilitatii parintilor lor.

Federatia de Alpinism, despre tragedia din Masivul Retezat, in care doi copii si-au pierdut viata: Accidentele pot aparea chiar si in cazul celor mai experimentati practicanti

Chiar si cei mai experimentati alpinisti pot pica victimele accidentelor din zna montana, se arata intr-un comunicat comun de presa al Federatiei Romane de Alpinism si Escalada FRAE), al Asociatiilor Profesionale de Ghizi Montani AGMR si SGLM), al Clubului Alpin Roman CAR) si al Clubului Sportiv Vertical Sport. Precizarea vine dupa ce doi copii alpinisti au murit, sambata dupa-amiaza, intr-o avalansa in Masivul Retezat.

Ancheta privind moartea celor doi copii in avalansa din Retezat, preluata de Parchetul General

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat, marti, ca a preluat, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Hateg, dosarul penal care are ca obiect moartea a doi copii in urma avalansei din Muntii Retezat. In acest dosar se fac cercetari pentru ucidere din culpa.

Procurorii au audiat sase persoane in dosarul mortii celor doi copii alpinisti. Parintii vor raspunde la intrebari abia dupa inmormantarea fetitei

Sase martori au fost audiati, pana acum, in dosarul mortii celor doi copii alpinisti in avalansa de sambata din Muntii Retezat.

Procurorii au audiat sase persoane in dosarul mortii celor doi copii alpinisti. Dosarul a fost preluat de Parchetul ICCJ. Parintii vor raspunde la intrebari abia dupa inmormantarea fetitei

Sase martori au fost audiati, pana acum, in dosarul mortii celor doi copii alpinisti in avalansa de sambata din Muntii Retezat.

O familie din Craiova - mama, tatal si doi copii - au murit in accidentul rutier din Olt VIDEO

Patru persoane - mama, tata si doi copii, dar si un antrenor de tenis au murit in urma unui accident rutier produs in Olt.

O familie din Craiova-mama, tata, si doi copii au murit in accidentul rutier din Olt VIDEO

Patru persoane-mama, tata si doi copii, dar si un antrenor de tenis au murit in urma unui accident rutier produs in Olt.

Imagini CUTREMURATOARE de la misiunea de recuperare a celor doi copii MORTI in urma AVALANSEI din Retezat (VIDEO)

Imagini cutremuratoare de la operatiunea de recuperare a cadavrelor celor doi copii care au murit in avalansa din Retezat. Imaginile publicate de salvamontistul Sorin Sanda aduc totodata noi informat.

Accident GRAV pe DN65, in judetul Olt: Cinci persoane si-au pierdut viata, printre acestea si doi copii (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Cinci persoane si-au pierdut viata in accidentul din judetul Olt, printre victime aflandu-se si doi copii de 5 si 6 ani. Un grav accident rutier a avut loc in zona Padurea.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )