Libnet.ro
UNICEF

19:30

Premierul interimar Nicolae Ciuca se intalneste cu ambasadorul SUA

România Liberă România Liberă,
Premierul interimar Nicolae Ciuca se intalneste cu ambasadorul SUA

La intalnirea dintre Nicolae Ciuca si Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA, vor participa presedintele . continuă pe România Liberă

Premierul interimar, Nicolae Ciuca: Vom continua sa focalizam atentia Guvernului pe gestionarea pandemiei COVID-19, strategia de vaccinare si masurile economice. ii multumesc lui Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, a declarat, marti, in prima sa iesire publica dupa ce a preluat conducerea Guvernului, ca Executivul va continua sa se ocupe de gestionarea pandemiei de coronavirus, de.

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si secretarul de stat Raed Arafat, convocati de Iohannis la Cotroceni

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si Raed Arafat, seful DSU, au fost convocati marti de presedintele Klaus Iohannis la o sedinta la Cotroceni, incepand cu ora.

Premierul interimar se inalneste cu ambasadorul SUA, presedintele Bancii de Import-Export a SUA si cu un reprezentant al Departamentul Energiei din SUA

Premierul interimar Nicolae Ciuca va avea miercuri o intrevedere cu Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Kimberly Reed - presedintele Bancii de Import-Export a SUA si Aleshia.

Premierul interimar Nicolae Ciuca l-a numit pe Dragos Condrea in functia de secretar general al guvernului

Dragos Condrea a fost numit, marti, in functia de secretar general al guvernului, cu rang de ministru,dupa demisia lui Antonel Tanase. Aceasta a fost prima desemnarefacuta.

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie pe Virgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie, marti seara, peVirgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului, potrivitstiripesurse. ro. Tot.

Premierul interimar se intalneste cu ambasadorul SUA, cu presedintele Bancii de Import-Export a SUA si cu un oficial al Departamentul Energiei din SUA

Prim-ministrul interimar Nicolae Ciuca se intalneste miercuri cu Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti , cu Kimberly Reed, presedintele Bancii de Import-Export a SUA, si cu Aleshia Duncan, reprezentant al Departamentului Energiei din SUA.

NICOLAE CIUCA: As dori sa remarc faptul ca la nivelului Ministerului Economiei sunt luate toate masurile pentru asigurarea resurselor atat de gaze naturale, cat si de carbune

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, a afirmat, miercuri, ca s-au luat masurile necesare pentru aducerea apei la temperatura necesara in reteaua de distributie a Elcen, la Bucuresti, ceea ce inseamna ca in noaptea aceasta vom avea apa la temperatura necesara si distributia va putea sa fie reluata in Capitala.

Premierul interimar se intalneste cu ambasadorul SUA

Priemierul interimar Nicolae Ciuca se intalneste in aceasta dimineata cu Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, relateaza Digi24.

Nicolae Ciuca, primele declaratii in calitate de premier interimar: Prioritatile Guvernului interimar, gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, pregatirea bugetului pe 2021

Premierul interimar Nicolae Ciuca a spus marti, in prima sa aparitie publica dupa numirea in functie, ca gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, finalizarea anului financiar 2020 si pregatirea bugetului pentru anul viitor sunt prioritatile Guvernului in perioada urmatoare. Declaratia lui Ciuca a durat 1 minut si 33 de secunde.

Nicolae Ciuca, la Sedinta Comandamentului de Iarna: Este nevoie, indiferent de situatie, sa fim pregatiti (VIDEO)

Premierul interimar, Nicolae Ciuca a fost prezent miercuri la sedina Comitetului de Iarna, ce a avut loc la MAI, alaturi de ministrul de Interne, ministrul Economiei, Transporturilor si secretarii de stat in MAI,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )