Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul interimar, Nicolae Ciuca: Vom continua sa focalizam atentia Guvernului pe gestionarea pandemiei COVID-19, strategia de vaccinare si masurile economice. ii multumesc lui Ludovic Orban (VIDEO)

B1 B1,
Premierul interimar, Nicolae Ciuca: Vom continua sa focalizam atentia Guvernului pe gestionarea pandemiei COVID-19, strategia de vaccinare si masurile economice. ii multumesc lui Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, a declarat, marti, in prima sa iesire publica dupa ce a preluat conducerea Guvernului, ca Executivul va continua sa se ocupe de gestionarea pandemiei de coronavirus, de. continuă pe B1

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si secretarul de stat Raed Arafat, convocati de Iohannis la Cotroceni

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si Raed Arafat, seful DSU, au fost convocati marti de presedintele Klaus Iohannis la o sedinta la Cotroceni, incepand cu ora.

CIUCA: Vom continua sa focalizam atentia guvernului pe prioritatile legate de gestionarea pandemiei Covid-19

Premierul interimar Nicolae Ciuca a anuntat ca printre prioritatile sale se numara criza Covid-19 si situatia economica a tarii. De asemenea, acesta a mai anuntat ca va ramane si ministru al Apararii Nationale.

Premierul interimar Nicolae Ciuca l-a numit pe Dragos Condrea in functia de secretar general al guvernului

Dragos Condrea a fost numit, marti, in functia de secretar general al guvernului, cu rang de ministru,dupa demisia lui Antonel Tanase. Aceasta a fost prima desemnarefacuta.

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie pe Virgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie, marti seara, peVirgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului, potrivitstiripesurse. ro. Tot.

Nicolae Ciuca, primele declaratii in calitate de premier interimar: Prioritatile Guvernului interimar, gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, pregatirea bugetului pe 2021

Premierul interimar Nicolae Ciuca a spus marti, in prima sa aparitie publica dupa numirea in functie, ca gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, finalizarea anului financiar 2020 si pregatirea bugetului pentru anul viitor sunt prioritatile Guvernului in perioada urmatoare. Declaratia lui Ciuca a durat 1 minut si 33 de secunde.

Secretarul general al guvernului, Antonel Tanase, demisioneaza din functie la cererea premierului interimar Nicolae Ciuca

Secretarul general al guvernului, Antonel Tanase, a declarat pentru G4media. ro ca va demisiona din functie in cursul zilei de azi.

Nicolae Ciuca: Ne vom focaliza atentia pe pregatirea anului financiar 2021

Nicolae Ciuca, premierul interimar, a anuntat astazi ca printre prioritatile sale se numara gestiona.

Nicolae Ciuca va fi cel mai probabil propunerea de premier a presedintelui Klaus Iohannis

Actualul premier interimar, Nicolae Ciuca, va fi cel mai probabil propunerea de premier a presedintelui Klaus Ionannis dupa consultarile cu partidele care au intrat in Parlament.

Nicolae Ciuca, premierul interimar: Vom continua masurile pentru combaterea pandemiei

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si-a preluat mandatul de prim-ministru interimar in aceasta dimineata. in urma noii numiri, acesta a declarat ca vor fi continuate masurile economice adoptate de Cabinetul Orban, dar si cele pentru combaterea pandemiei.

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar desemnat dupa demisia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat caisi depune mandatul de prim-ministru, luni seara. Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnatpremier interimarde presedintele Romaniei,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )