Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ludovic Orabn, in vizita oficiala in Israel si Palestina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Ludovic Orabn, in vizita oficiala in Israel si Palestina

In perioada 3-4 noiembrie 2020, prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, va efectua o vizita oficiala in Statul Israel si in Palestina. Prim-ministrul va fi insotit de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, si ministrul apararii nationale, Nicolae Ciuca, potrivit unei informari a Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, vizita oficiala in Israel si Palestina. Se va intalni cu Netanyahu si cu omologul palestinian

Ludovic Orban efectueaza marti si miercuri o vizita oficiala in Israel si Palestina. Seful Exectivului roman va avea o intrevedere cu Benjamin Netanyahu, la care cei doi vor semna Protocolul de modificare a Conventiei dintre cele doua guverne. De asemenea, premierul Romaniei va avea o intalnire la Ramallah cu omologul palestinian Mohammad Shtayyeh, iar discutiile vor fi axate pe consolidarea colaborarii bilaterale.

Vizita premierului in Israel si Palestina: Ludovic Orban se va intalni cu Benjamin Netanyahu si cu Mohammad Shtayyeh

Premierul Ludovic Orban va efectua o vizita oficiala in Statul Israel si in Palestina, in perioada 3-4 noiembrie 2020. Premierul va fi insotit de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, si ministrul apararii nationale, Nicolae Ciuca, informeaza Guvernul.

Ludovic Orban va face o vizita oficiala in Israel (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va face, saptamana viitoare, o vizita oficiala in Israel, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Israelului, cu premierul si vicepremierul Guvernului de la Tel.

Premierul Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti - Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor

Premierul Ludovic Orban a vizitat, duminica, call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )