Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban, vizita oficiala in Israel si Palestina. Se va intalni cu Netanyahu si cu omologul palestinian

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, vizita oficiala in Israel si Palestina. Se va intalni cu Netanyahu si cu omologul palestinian

Ludovic Orban efectueaza marti si miercuri o vizita oficiala in Israel si Palestina. Seful Exectivului roman va avea o intrevedere cu Benjamin Netanyahu, la care cei doi vor semna Protocolul de modificare a Conventiei dintre cele doua guverne. De asemenea, premierul Romaniei va avea o intalnire la Ramallah cu omologul palestinian Mohammad Shtayyeh, iar discutiile vor fi axate pe consolidarea colaborarii bilaterale. continuă pe Adevărul

Vizita premierului in Israel si Palestina: Ludovic Orban se va intalni cu Benjamin Netanyahu si cu Mohammad Shtayyeh

Premierul Ludovic Orban va efectua o vizita oficiala in Statul Israel si in Palestina, in perioada 3-4 noiembrie 2020. Premierul va fi insotit de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, si ministrul apararii nationale, Nicolae Ciuca, informeaza Guvernul.

Premierul Ludovic Orabn, in vizita oficiala in Israel si Palestina

In perioada 3-4 noiembrie 2020, prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, va efectua o vizita oficiala in Statul Israel si in Palestina. Prim-ministrul va fi insotit de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, si ministrul apararii nationale, Nicolae Ciuca, potrivit unei informari a Guvernului.

Ludovic Orban va face o vizita oficiala in Israel (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va face, saptamana viitoare, o vizita oficiala in Israel, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Israelului, cu premierul si vicepremierul Guvernului de la Tel.

LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN IN VIZITA LA AMBULANTA BUCURESTI: Numarul echipajelor pentru testare va fi suplimentat

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, au vizitat astazi Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, ei anuntand cu aceasta ocazie o suplimentare a echipajelor care efectueaza teste si prelevare de probe de la oamenii suspecti de infectare cu noul coronavirus.

Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti: Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor care ne ajuta (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a efectuat duminica o vizita la call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii. Acolo, 144.

Premierul Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucuresti - Am facut o vizita pentru a le multumi voluntarilor

Premierul Ludovic Orban a vizitat, duminica, call-centre-ul DSP Bucuresti pentru a le multumi voluntarilor de la Medicina care raspund cetatenilor care au nevoie de informatii.

Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Am aratat foarte clar decizia ferma a Guvernului de a sprijini toate proiectele importante (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban si primarul Capitalei, Nicusor Dan, au avut luni, 2 noiembrie, o intalnire oficiala cu Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti. Seful executivului a sustinut o declaratie de.

Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Ludovic Orban vine cu noi precizari despre situatia actuala. Ce nu vor mai putea face romanii in pandemie? Cetatenii au parte de noi restrictii. Ce urmeaza sa se schimbe in viitorul apropiat? Noi restrictii in pandemie. Anuntul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei a declarat in cursul zilei de luni faptul ca obiectivul principal al Guvernului .

Ludovic Orban: Vreau sa o felicit pe Maia Sandu pentru castigarea primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o, luni, pe Maia Sandu pentru castigarea turului intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, apreciind ca este candidatul care poate sa garanteze o Republica Moldova in care se respecta drepturile omului. Orban si-a exprimat convingerea ca turul al doilea ale alegerilor va avea loc in conditii de legalitate.

LUDOVIC ORBAN: Romania nu se afla in situatia altor tari

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Arena Nationala, ca Romania nu se afla in situatia altor tari europene care au impus restrictii ca urmare a cresterii dramatice a numarului de cazuri de coronavirus, insa a subliniat ca avem in evaluare posibile masuri, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )