Libnet.ro
UNICEF

17:15

Premierul Ludovic Orban anunta noi masuri de relaxare: Cetatenii care se vor intoarce din anumite tari nu mai intra in izolare la domiciliu

Antena3 Antena3,
Premierul Ludovic Orban anunta noi masuri de relaxare: Cetatenii care se vor intoarce din anumite tari nu mai intra in izolare la domiciliu

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat, in aceasta seara, noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Premierul Ludovic Orban anunta noi masuri de relaxare

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat in aceasta noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

Restrictiile ar putea fi relaxate din nou daca totul merge bine pana in iulie. Ce a spus premierul Ludovic Orban despre redeschiderea restaurantelor in spatii inchise

Deschiderea prematura a restaurantelor in spatii inchise poate sa duca la o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, sustine premierul Ludovic Orban, care a explicat ca Executivul a gandit si alte masuri.

Premierul Ludovic Orban: Romania va investi peste 40 de miliarde de euro in infrastructura de transport si 25 de miliarde de euro in sectorul energiei, in urmatorii 10 ani (VIDEO)

Romania va investi peste 40 de miliarde de euro in infrastructura de transport si 25 de miliarde de euro in sectorul energiei, in urmatorii 10 ani, sustine premierul Ludovic Orban, care a vizitat, miercuri,.

Noile masuri de relaxare, anuntate de Orban: Se deschid mall-urile, afterschool-urile si casele de pariuri. Fara izolare la domiciliu la intoarcerea din anumite tari

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi noile masuri de relaxare valabile de la 15 iunie, printre care redeschiderea mall-urilor, afterschool-urilor, caselor de pariuri si a piscinelor exterioare. Romanii care se vor intoarce din anumite tari nu vor mai fi obligati sa intre in izolare la domiciliu. Vor fi permise grupuri de sase persoane, fata de trei, in prezent.

Coronavirus. Boris Johnson anunta noi masuri prudente de relaxare a restrictiilor

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anuntat miercuri o serie de noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse in contextul combaterii pandemiei declansata de noul coronavirus, Covid-19, informeaza.

Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor: O vom face astfel incat sa avem garantia ca pot fi platite

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a precizat miercuri ca pensiile vor creste in functie de realitatile economice, in urma unei analize riguroase privind starea bugetara pe primele 6 luni. Totodata,.

Guvernul Orban prezinta noile masuri de relaxare si activitatile ce vor fi reluate din 15 iunie: Se redeschid gradinitele, mallurile, casele de pariuri, piscinele exterioare. Vor fi permise grupurile de 6 persoane (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, joi, in cadrul sedintei de la Palatul Victoria, noile masuri de relaxare si activitatile ce vor fi reluate din 15 iunie. Astfel, anunta prim-ministrul, odata cu noua etapa.

LUDOVIC ORBAN: Decizia de prelungire a starii de alerta nu are un continut politic

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca starea de alerta este indispensabila pentru a mentine toate reglementarile care sunt necesare pentru a garanta protectia sanatatii si vietii cetatenilor, Hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta urmand a fi adoptata sapramana viitoare.

LUDOVIC ORBAN: Persoanele care vin din tari cu numar mic de cazuri nu vor mai fi izolate la domiciliu

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, ca s-a decis ca din 15 iunie sa se renunte la izolarea la domiciliu pentru persoanele care vin din tari cu numar mic de cazuri, dand exemplul Austriei,Greciei si Bulgariei.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul meu este ca in maximum cinci ani Romania sa depaseasca Produsul Intern Brut mediu pe cap de locuitor la nivel european

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca obiectivul sau este ca in maximum cinci ani Romania sa depaseasca valoarea medie a Produsului Intern Brut pe cap de locuitor la nivel european, iar in urmatorii doi ani sa fie lansate majoritatea proiectelor necesare pentru dezvoltarea economica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )