Libnet.ro
UNICEF

11:45

Restrictiile ar putea fi relaxate din nou daca totul merge bine pana in iulie. Ce a spus premierul Ludovic Orban despre redeschiderea restaurantelor in spatii inchise

B1 B1,
Restrictiile ar putea fi relaxate din nou daca totul merge bine pana in iulie. Ce a spus premierul Ludovic Orban despre redeschiderea restaurantelor in spatii inchise

Deschiderea prematura a restaurantelor in spatii inchise poate sa duca la o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, sustine premierul Ludovic Orban, care a explicat ca Executivul a gandit si alte masuri. continuă pe B1

Actorii Maia Morgenstern si Claudiu Istodor, fostul sau sot, din nou impreuna: E ceva palpitant in situatia asta, nu?

Unii dintre cei mai iubiti actori ai Romaniei, Maia Morgenstern si Claudiu Istodorau fost readusi din nou impreunadatorita serialului Sacrificiul difuzat de Antena 1. Maia Morgenstern si.

Michael Schumacher va fi operat din nou. Medicii sunt rezervati

Septuplul campion mondial de Formula 1 va ajunge din nou pe masa de operatie in cadrul procesului de recuperare dupa accidentul suferit la schi.

Teodor Melescanu schimba din nou tabara si se inscrie in partidul lui Dan Voiculescu

Senatorul Teodor Melescanu, fost ministru de Externe, schimba din nou partidul si se inscrie in Partidul Puterii Umaniste social-liberal), fondat de Dan Voiculescu. Anuntul vine la doua luni dupa.

Institutul Cantacuzino va incepe sa produca din nou vaccinul antigripal

In Romania se va produce din nou vaccinul antigripal, incepand cu anul 2021, Institutul Nationalde Cercetare Dezvoltare Medico Militara Cantacuzino reluand productia,relateaza.

Elevii ar putea veni prin rotatie la scoala, din toamna, daca Romania va fi lovita de un nou val de COVID-19. Monica Anisie, despre scenariile luate in calcul la Ministerul Educatiei (VIDEO)

Ministrul Monica Anisie a explicat, luni seara, in direct pe B1 TV, ca daca temerile expertilor se adeveresc si lumea va fi traversata de un nou val de COVID-19, elevii ar putea veni prin rotatie la scoala,.

Coronavirus in lume: Brazilia a reluat publicarea datelor privind cazurile de infectii, dupa o decizie a Curtii Supreme Franta ar putea iesi din starea de urgenta la 10 iulie

Numarul total de imbolnaviri, la nivel mondial, a ajuns miercuri la 7. 761, din care 3. 893 sunt pacienti vindecati, in timp ce 413. 731 de oameni si-au pierdut viata, potrivit datelor publicate pe worldometers. info. -------------------- 22:15 Boris Johnson anunta o noua relaxare a restrictiilor Epidemiolog: Jumatate din decese puteau fi evitate 19:30 Italia: Justitia il va audia pe Giuseppe Conte cu privire la modul in care a gestionat epidemia de Covid-19 19:19 Coronavirus Moscova: Cele mai multe decese din ultimii 10 ani18. 35 Johnson Johnson va incepe in iulie testele clinice pe oameni ale unui vaccin antiCOVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )