Libnet.ro
UNICEF

12:00

Premierul Ludovic Orban, declaratii despre salariile si pensiile romanilor

Antena3 Antena3,
Premierul Ludovic Orban, declaratii despre salariile si pensiile romanilor

Premierul Ludovic Orban participa la sedinta comuna a Camerei Deputatilor si a Senatului. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, in sedinta pentru asumarea raspunderii Guvernului. Premierul face declaratii despre salariile si pensiile romanilor

Premierul Ludovic Orban participa la sedinta comuna a Camerei Deputatilor si a Senatului.

Premierul Ludovic Orban, despre Start Up Nation: Mi s-a parut o pomanageala, un alt mod de a plati ajutoare sociale

Guvernul ar putea schimba modul de finantare a noilor afaceri prin programul Start Up Nation. Prezent la Timisoara vineri, 20 decembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prin noul program antreprenorii ar putea fi obligati sa asigure o cofinantare.

Premierul Ludovic Orban, la ceremonia de Hanuka: Sunt foarte multi cetateni ai statului Israel care au plecat din Romania pe care oricand ii asteptam cu bucurie sa treaca si pe acasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Templul Coral, la ceremonia de Hanuka, faptul ca bogatia consta in diversitate si a vorbit despre comunitatea evreilor din Romania, transmite.

Premierul Ludovic Orban: Nu ne jucam cu soarta tarii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca liberalii isi doresc in continuare alegeri anticipate, dar nu se joaca cu soarta tarii provocand o eventuala criza daca nu vor exista suficienti parlamentari care sa sustina ideea.

Premierul Ludovic Orban: Deficitul balantei comerciale se apropie de 18 miliarde de euro

Guvernul va incerca sa refaca echilibrele economice, aratand ca deficitul balantei comerciale se apropie de 18 miliarde de euro, sustine Premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban: PSD sa nu isi mai bata joc de Romania. Au creat dezechilibre majore la nivel economic si au facut praf sistemele publice mari

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, referitor la dublarea alocatiilor pentru copii decisa de deputati, ca are incredere in presedintele Klaus Iohannis ca va lua o decizie buna, adaugand ca PNL a.

Premierul Ludovic Orban si-a luat consilier un fost ofiter SRI care a intrat in conflict cu lideri UDMR din Mures

Premierul Lucovic Orban l-a numit luni in functia de consilier de stat pe Valentin Constantin Bretfelean, despre care presa a relatat, de-a lungul timpului, ca a fost seful Politiei Locale Targu Mures si ca a intrat in conflict cu lideri UDMR din localitate.

Ludovic Orban, adevarul despre colaborarea cu Klaus Iohannis: Orice om de bun-simt poate sa vada asta!

Premierul respinge afirmatiile potrivit carora sefului statului si-ar fi subordonat Guvernul.

Ludovic Orban, dezvaluiri despre pensia mamei sale

Seful Guvernului acuza dur PSD pentru promisiunile legate de marirea pensiilor. Orban a vorbit si despre pensia mamei sale.

LUDOVIC ORBAN: Avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate

Premierul Ludovic Orban a afirmat in mesajul transmis cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii ca avem datoria sa omagiem memoria celor care au pus libertatea mai presus de propria viata pentru ca Romania sa renasca, informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )