Libnet.ro
UNICEF

19:31

Ludovic Orban, in sedinta pentru asumarea raspunderii Guvernului. Premierul face declaratii despre salariile si pensiile romanilor

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, in sedinta pentru asumarea raspunderii Guvernului. Premierul face declaratii despre salariile si pensiile romanilor

Premierul Ludovic Orban participa la sedinta comuna a Camerei Deputatilor si a Senatului. continuă pe Antena3

Parlamentul se intruneste pentru angajarea raspunderii Guvernului pe bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale si modificarile OUG 114. Ce va face PSD?

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, luni, in sedinte comune succesive, pentru angajarea raspunderii Guvernului pe fiecare din cele trei proiecte adoptate de Cabinetul Orban - bugetul de stat pe 2020, bugetul asigurarilor sociale de stat si modificarea OUG 1142018, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, omagiu pentru eroii Revolutiei. Premierul a depus o coroana de flori in memoria victimelor din decembrie `89: Ne-ati scapat de ciuma rosie (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a depus si el o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, sambata, la slujba de pomenire a eroilor martiri cazuti in timpul Revolutiei din decembrie.

Ludovic Orban, mesaj pentru judecatori, la 30 de ani de la Revolutie: Oamenii sa stie adevarul

Romania de astazi, atasata valorilor democratiei, este un bun castigat cu suferinta si jertfa eroilor si martirilor, a transmis premierul Ludovic Orban a transmis intr-un mesaj cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania, 21 decembrie, si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii, 22 decembrie.

Salariatii din administratia publica, nemultumiti de asumarea raspunderii Guvernului pe proiectul privind sporul pentru conditii vatamatoare si pe Legea bugetului Ameninta cu proteste

Federatia Salariatilor din Administratia Publica Centrala si Locala din Romania - COLUMNA, organizatie care reprezinta interesele a peste 20. 000 de salariati din administratia publica, asistenta sociala, justitie si sistemul institutional Administratia Nationala Apele Romane, dezaproba intentia Guvernului Romaniei de a promova prin procedura asumarii raspunderii proiectul de lege privind modificarea OUG nr. 1142018 si a Legii nr. 1532017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, respectiv proiectul Legii Bugetului de Stat pe anul 2020, conform unui comunicat de presa.

Ludovic Orban, intalniri cruciale pentru impartirea banilor

Intalniri vitale pentru premierul Ludovic Orban, duminica dupa-amiaza. Seful Guvernului discuta cu liderii USR si UDMR in incercarea de a optine sprijin pentru proiectul de buget.

Premierul Ludovic Orban: Nu ne jucam cu soarta tarii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca liberalii isi doresc in continuare alegeri anticipate, dar nu se joaca cu soarta tarii provocand o eventuala criza daca nu vor exista suficienti parlamentari care sa sustina ideea.

PSD ataca la CCR asumarea raspunderii pe buget. Marcel Ciolacu: De la Ceausescu, Romania nu a mai cunoscut asa ceva

CEx al PSD a decis, luni, ca nu va depune motiune de cenzura impotriva Guvernul Orban, insa, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca va ataca la CCR, adoptarea bugetului de stat prin angajarea raspunderii Guvernului.

Sedinta la Palatul Victoria! Guvernul face ultimele pregatiri inainte de asumarea raspunderii

Guvernul se reuneste luni in sedinta pentru a analiza amendamentele depuse de parlamentari la proiec.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Ludovic Orban dupa asumarea bugetului: Creeaza un precedent neconstitutional

Traian Basescu a comentat in termeni duri decizia lui Ludovic Orban de a-si asuma raspunderea pe bugetul anului 2020.

Premierul Ludovic Orban, declaratii despre salariile si pensiile romanilor

Premierul Ludovic Orban participa la sedinta comuna a Camerei Deputatilor si a Senatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )