Libnet.ro
UNICEF

15:15

Premierul Ludovic Orban, despre nava esuata cu 14.600 de oi: Deja este o bomba ecologica

Antena3 Antena3,
Premierul Ludovic Orban, despre nava esuata cu 14.600 de oi: Deja este o bomba ecologica

Premierul Ludovic Orban le-a cerut ministrilor de la Interne si Transporturi sa ia masuri pentru a urgenta interventia in urma esuarii in Portul Midia a navei care transporta oi vii, subliniind ca. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre nufragiul vasului cu 14.000 de oi: Sunt responsabili acolo care nu si-au facut datoria si care trebuie sa fie demisi. Reactia din teritoriu a aratat paralizia, delasarea si incapacitatea (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a cerut, joi, in debutul sedintei de Guvern, demiterea tuturor sefilor de institutii care nu si-au facut datoria in cazul naufragiului vasului care transporta 14. 000 de oi in Portul.

Ludovic Orban, despre naufragiul vasului cu 14.000 de oi: Sunt responsabili acolo care nu si-au facut datoria si care trebuie sa fie demisi. Reactia din teritoriu a aratat paralizia, delasarea si incapacitatea (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a cerut, joi, in debutul sedintei de Guvern, demiterea tuturor sefilor de institutii care nu si-au facut datoria in cazul naufragiului vasului care transporta 14. 000 de oi in Portul.

Liderul PMP, intrevedere cu premierul Ludovic Orban. Tomac: Discutiile au vizat, printre altele, numarul de parlamentari pentru diaspora, alegerea primarilor in doua tururi si Republica Moldova

Eugen Tomac, liderul PMP, a discutat cu premierul Ludovic Orban, joi, despre nevoia de a mari numarul de parlamentari din diaspora, revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, extinderea retelei.

Ce spune Ludovic Orban despre revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, faptul ca PNL va sustine in Parlament revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, in conditiile in care exista in procedura legislativa un proiect al USR pentru modificarea legii privind alegerea autoritatilor locale.

Ludovic Orban, despre demisia Vioricai Dancila din fruntea PSD: Treaba lor. Ma intereseaza problemele oamenilor

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, solicitat sa comenteze demisia Vioricai Dancila din functia de presedinte al PSD, ca este interesat de problemele oamenilor si cum pot fi rezolvate prin decizii ale.

Ludovic Orban, despre Legea pensiilor: Nu va fi nicio apocalipsa bugetara; nu vreau sa dau OUG in astfel de domenii

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca aplicarea Legii pensiilor nu va duce la o apocalipsa bugetara si a afirmat ca nu doreste sa emita o ordonanta de urgenta in domenii vitale si sensibile.

Ludovic Orban, despre modificarile la legile Justitiei: Dezbaterea trebuie reluata de la inceput

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul intentioneaza sa reia dezbaterea pe modificarile la legile Justitiei, aratand ca este important ca la acest proces sa participe toate formatiunile politice,.

Ludovic Orban, despre organizarea alegerilor anticipate: Este obiectivul nostru, dar nu stiu daca se poate face

Premierul Ludovic Orban sustine ca alegerile anticipate, asa cum sunt ele dorite de PNL, USR si PLUS, sunt foarte greu de realizat. Asta in conditiile in care pentru a se ajunge la o astfel de situatie trebuie ca.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul Romaniei, puternic atasat valorilor europene, sustine obiectivele mandatului Comisiei Von der Leyen

Guvernul Romaniei este puternic atasat valorilor europene si sustine obiectivele pe care si le-a asumat Comisia Europeana in mandatul Ursulei von der Leyen, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a reiterat.

Premierul Ludovic Orban sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia si Zlatna

Premierul Ludovic Orban va fi prezent la Alba Iulia si Zlatna, intr-o vizita de doua zile in judetul Alba, prilejuita de sarbatorile dedicate Zilei Nationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )