Libnet.ro
UNICEF

11:01

Ludovic Orban, despre organizarea alegerilor anticipate: Este obiectivul nostru, dar nu stiu daca se poate face

B1 B1,
Ludovic Orban, despre organizarea alegerilor anticipate: Este obiectivul nostru, dar nu stiu daca se poate face

Premierul Ludovic Orban sustine ca alegerile anticipate, asa cum sunt ele dorite de PNL, USR si PLUS, sunt foarte greu de realizat. Asta in conditiile in care pentru a se ajunge la o astfel de situatie trebuie ca. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: intre premier si presedinte este, in sfarsit, o relatie de dialog, de cooperare loiala, de parteneriat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca intre seful guvernului si presedintele Romaniei exista, in sfarsit, o relatie de dialog, de cooperare loiala, de parteneriat, adaugand ca va merge la Palatul Cotroceni de fiecare data cand va fi invitat, transmite Agerpres.

Ludovic Orban: intre premier si presedinte este, in sfarsit, o relatie de dialog

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca intre seful guvernului si presedintele Romaniei exista, in sfarsit, o relatie de dialog, de cooperare loiala, de parteneriat, adaugand ca va merge la.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: Sunt prevazute fonduri suplimentare pentru Ministerul Muncii si in domeniul sanatatii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in rectificarea bugetara sunt prevazute suplimentarea bugetului Ministerului Muncii pentru plata pensiilor si alocarea de fonduri in domeniul sanatatii, pentru asigurarea.

Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: Poate fi dat in folosinta anul viitor

Magistrala 5 de metrou poate fi data in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie, iar constructorii au toate conditiile pentru a finaliza lucrarile in termenele convenite, a declarat, vineri, premierul Lu.

Ludovic Orban, intrebat despre anticipate: Deocamdata prioritatile noastre sunt rectificarea bugetului

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Romania TV, intrebat despre pactul pentru alegeri anticipate, ca prioritare sunt rectificarea bugetara, pregatirea proiectului bugetului de stat pentru anul viitor si stabilirea cresterii salariului minim. Orban: Nu acceptam sa provocam o criza politica si guvernamentala decat daca exista certitudinea ca se pot organiza aceste alegeri anticipate.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fostchemat de urgenta la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, luni dupa-amiaza, unde, cel mai probabil, va fi discutat subiectul alegerilor anticipate. Liberalii sunt.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul meu, pana la finalul zilei de maine, sa stabilim forma definitiva a OUG privind rectificarea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara.

Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: Ne-au lasat astia un buget praf!. Ce masuri se vor lua imediat

Anuntul facut de catre Ludovic Orban, la doar o zi dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019, este unul cat se poate de ingrijorator, pentru romani. Premierul a oferit, luni, cateva detalii despre modul in care se vor desfasura lucrurile, odata cu incheierea luptei electorale pentru Cotroceni. Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: .

Ludovic Orban jubileaza dupa victoria lui Klaus Iohannis si desfiinteaza PSD

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, a afirmat ca PNL si-a atins obiectivul ca presedintele.

Ludovic Orban, anunt-bomba: Toti prefectii din timpul guvernului PSD vor fi schimbati

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri seara, la Pitesti, ca toti prefectii si subprefectii numiti in timpul guvernarii anterioare vor fi schimbati dupa turul al doilea al alegerilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )