Libnet.ro
UNICEF

20:31

Guvernul Orban, anunt important privind majorarea salariului minim

Antena3 Antena3,
Guvernul Orban, anunt important privind majorarea salariului minim

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat, luni, ca Guvernul Orban a facut un prim pas spre majorarea salariului minim pe economie, promisa de PSD, prin consultareacu factorii de decizie. Potrivit lui. continuă pe Antena3

Daniel Zamfir il pune la punct pe Ludovic Orban, dupa anuntul privind majorarea salariului minim

Senatorul Daniel Zamfir a lansat un nou atac, pe Facebook, la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de ipocrizie dupa anuntul privind majorarea salariului minim. PRIM MINISTRUL IPOCRIT Cum.

Ce se intampla cu majorarea salariului minim. Guvernul Orban, decizie importanta pana la sfarsitul lunii noiembrie

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat, luni, ca Guvernul Orban a facut un prim pas spre majorarea salariului minim pe economie, promisa de PSD, prin consultareacu factorii de decizie. Potrivit lui.

Ludovic Orban, despre majorarea salariului minim: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii Deficitul bugetar de 2,8% este mascat, a fost tinut pe spinarea mediului de afaceri

Premierul Ludovic Orban afirma ca pentru stabilirea salariului minim trebuie sa se tina cont de o formula de calcul ceruta de Uniunea Europeana din 2015 si bazata pe indicatori obiectivi, adica sa nu scoti din burta, asa cum s-au scos cresterile de salariu minim. El a mai spus ca, de multe ori, majorarea salariului minim se intoarce tocmai impotriva celor pentru care masura este luata: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii.

Guvernul Orban, anunt despre MAJORAREA salariului minim: Obiectivul este adoptarea masurii pana la sfarsitul lunii noiembrie (VIDEO)

PSD a promis ca va majora salariul minim cu 100 de lei, incepand cu 1 ianuarie 2020, dar a plecat de la Palatul Victoria, iar Executivul Orban trebuie sa gestioneze responsabil aceasta propunere. Seful Cancelari.

Premierul Orban: Va fi o crestere a salariului minim (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat lunica va fi o crestere a salariului minim, insa dupa ce se va face o analiza de impact. Evident, va fi o crestere a salariului minim. Am convenit ca un grup de.

Orban, semnal de alarma in privinta majorarii salariului minim: Multi angajati isi pierd locul de munca

Premierul Ludovic Orban a declarat capentru a stabili salariul minim, Romania trebuie sa tina cont de o formula de calcul stabilita de UE in 2015, bazata pe indicatori obiectivi. Mai mult, Orban a.

Anunt ingrijorator pentru romani! Guvernul Orban planuieste restructurari. Unde se va taia

Premierul a facut un anunt ingrijorator pentru romani. Guvernul Orban planuieste, printre altele, restructurari la nivelul institutiilor statului. Ludovic Orban a prezentat o situatie cat se poate de alarmanta, care ii vizeaza pe multi, cu doar doua zile inainte de alegerile prezidentiale. Anunt ingrijorator pentru romani: Guvernul Orban planuieste restructurari Guvernul PNL condus de Ludovic .

Andra, anunt important pentru fani: Prea multe lucruri ne despart, e timpul sa vorbim despre cele care ne unesc

Andra i-a anuntat ceva foarte important pe cei care o iubesc si care asteapta cu nerabdare inca o ocazie sa o mai vada. Iata mesajul superb al artistei! Cum si-a expus si mai tare iubirea pentru muzica? Andra, anunt pentru fani Andra a reusit ca de-a lungul anilor de cand este in vizorul tuturor sa-si .

Dacian Ciolos, anunt important! Pe cine va sustine USR-Plus in turul 2 al alegerilor prezidentiale

Dacian Ciolos a anuntat ca alianta USR-Plus il va sustine pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, in turul doi al alegerilor prezidentiale, dupa ce Dan Barna a obtinut doar 14,19% din voturi si nu a trecut de primul tur. Ciolos a precizat ca este necesara o discutie cu privire la proiectul presedintelui Romaniei. Dacian Ciolos anunta .

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )