Libnet.ro
UNICEF

14:00

Premierul Ludovic Orban: Mastile ar putea deveni obligatorii si in aer liber, in spatii foarte aglomerate. Programul teraselor ar putea fi limitat. Pe plaja, ar putea fi impusa distantare fizica pentru toate persoanele

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban: Mastile ar putea deveni obligatorii si in aer liber, in spatii foarte aglomerate. Programul teraselor ar putea fi limitat. Pe plaja, ar putea fi impusa distantare fizica pentru toate persoanele

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca se discuta despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, atunci cand este vorba despre spatii foarte aglomerate, ca spre exemplu pe. continuă pe B1

Mastile ar putea deveni obligatorii si in spatiile exterioare. Vestea de ultima ora a autoritatilor

Autoritatile se gandesc acum din ce in ce mai mult la introducerea obligativitatii de a purta masca de protectie si in anumite spatii exterioare, cum ar fi de exemplu, pietele, sau plajele de pe litoral. Pe de alta parte, din ce in mai multi bucuresteni aleg sa poarte masca de protectie si pe strada pentru siguranta lor.

LUDOVIC ORBAN: Discutam despre impunerea purtarii mastii de protectie si in aer liber, in spatiile aglomerate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca se discutam despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, in spatiile foarte aglomerate.

Statul ar putea deveni actionar la compania aeriana Blue Air

Premierul Ludovic Orban, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, se intalnesc astazi cu reprezentantii companiilor de transport aerian Tarom si Blue Air. Cele doua companii aeriene sunt afectate de criza provocata de COVID-19. La Tarom problemele financiare sunt vechi de 11 ani, timp in care firma controlata de Ministerul Transporturilor a inregistrat pierderi in fiecare an, conform news. ro.

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL, convocat sambata pentru definitivarea candidaturilor la alegerile locale

Biroul Politic National al PNL se va reuni sambata pentru a definitiva candidaturile la alegerile locale, a anuntat presedintele partidului, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN, ORDIN DIRECT CATRE MApN: Semnati contractul cu Naval Group pentru constructia corvetelor!

Contractul, imposibil de semnat pana la finalizarea procesului privind anularea HG 482020 Premierul Ludovic Orban sustine ca nu exista impediment cu privire la semnarea de catre Ministerul Apararii Nationale MApN) a contractului privind construirea celor patru corvete multifunctionale de catre asocierea franco-romana Naval Group - Santierul Naval Constanta.

ALDE, reactie dura la declaratia lui Ludovic Orban privind obligativitatea purtarii mastii in aer liber

Reprezentantii ALDE au postat un mesaj pe o retea sociala in care critica declaratia premierului Ludovic Orban cu privire la introducerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in aer liber. inainte de a impune noi masuri in privinta extinderii masurii de purtare a mastilor asigurati-va ca oamenii nevoiasi nu trebuie sa mai cheltuie banii de mancare si medicamente pe mastile la suprapret din farmacii, scriu acestia.

Ludovic Orban: Discutam posibilitatea de a impune obligativitatea purtarii mastii si in aer liber

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca sunt in analiza mai multe masuri pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, printre care limitarea programului pentru terase si cluburi, respectarea regulilor de distantare pe plaja pentru toti cei care sunt acolo, indiferent daca fac parte din aceeasi familie si obligativitatea purtarii mastii in aer liber, in spatiile aglomerate.

Ludovic Orban: Discutam posibilitatea de a impune obligativitatea purtarii mastii si in aer liber

Premierul Ludovic Orban a anuntat astazi ca sunt in analiza mai multe masuri pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus.

Noi masuri de restrictie! Anuntul facut de Ludovic Orban! Ce ii asteapta pe romani?

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, la sediul PNL, ca se analizeaza mai multe masuri de prevenire a coronavirusului pentru zonele aglomerate, una dintre acestea fiind posibilitatea de a impune purtarea mastii in astfel de spatii, chiar daca sunt in aer liber.

Ludovic Orban vrea alegeri parlamentare la termen

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest an, cu respectarea tuturor prevederilor constitutionale, este 6 decembrie, data pe care spune ca Parlamentul ar trebui sa o ia in considerare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )